Joyce De Troch en Peter Hoogland uit elkaar
Foto: rr
Joyce De Troch en Peter Hoogland gaan voor onbepaalde tijd uit elkaar. Er wordt nog niet meteen een scheiding ingezet. ,,Het vele werk heeft onze fantastische relatie van de voorbije acht jaar onder druk gezet waardoor we uit elkaar zijn gegroeid', laten de twee weten in een persmededeling.

Peter Hoogland presenteerde in het verleden het jongerenradioprogramma 'Het Land van Hoogland' op de Vlaamse zender Topradio. Sinds 2005 is hij gedelegeerd bestuurder van de Exploitatie Kursaal Oostende. Joyce De Troch heeft al een hele weg in de media afgelegd. Ze is ex-zangeres van de groep Opium, presenteerde televisieprogramma’s en is ook actief als actrice.

Ieder op zich wil zich nu bezinnen, afstand nemen en zich op zijn eigen leven én werk concentreren zonder daarom alle bruggen op te blazen. ,,We houden nog steeds van elkaar, zijn elkaars beste vrienden, vertrouwen elkaar meer dan om het even wie of wat maar er is nood aan reflectie en rust."

Alles kan dus nog in de toekomst. ,,We hebben teveel aan elkaar gehad en nog steeds, om zomaar meteen finaal de knoop door te hakken. De tijd en de gevoelens moeten hun rol kunnen spelen en zullen veel uitwijzen."