Moest ex-skivedette sterven omdat ze zwanger was?
Foto: rr
In Zwitserland gaat de zoektocht naar de dader van de moord op ex-topskister Corinne Rey-Bellet en haar broer nog steeds verder. Alhoewel de hoofdverdachte geïdentificeerd is, het gaat om de man van de sportvrouw, is de politie er nog steeds niet in geslaagd hem op te pakken. Zijn auto is inmiddels teruggevonden in een naburig dorp. Ook het leeggeschoten wapen zou zijn teruggevonden.
Gerold Stadler, een 34-jarige bankier, zou zijn vrouw en haar broer neergeschoten hebben. Ook zijn schoonmoeder werd zwaargewond bij de moordpartij. Het paar leefde sinds een paar dagen gescheiden van elkaar. Mogelijk ligt daar de oorzaak van het familiedrama Corinne was terug bij haar ouders ingetrokken in Les Crosets. Haar broer Alain zou vrijdag trouwen. Zijn aanstaande heeft de dader zien wegvluchten.

Volgens verschillende bronnen zou het slachtoffer terug zwanger geweest zijn. Het eerste kindje van het paar, de 2-jarige Kevin, overleefde het drama.

Rey-Bellet veroverde in 2003 een zilveren medaille op het WK in St.-Moritz. Door een zware knieblessure moest ze haar skicarrière korte tijd later vroegtijdig beëindigen. Ze won in totaal vijf WB-manches.