Bono schrijft songtekst voor Spice Girls
Bono heeft zich nog eens ingezet voor een goed doel. De frontman van de Ierse rockband U2 heeft een nummer geschreven voor de Spice Girls. De meidengroep zou het liedje brengen tijdens de geplande wereldtournee. Het wordt zal ook op een Greatest Hits-album prijken. Dat schrijft de Britse krant Daily Mirror.
De platenbazen maakten zich heel wat zorgen over de reüinie van de Spice Girls en vreesden dat de verkoop van het nieuwe album wel eens een flop zou kunnen worden. Vandaar dat ze op het idee kwamen om Bono's hulp in te roepen.

De 47-jarige rocker zag de uitdaging meteen zitten. 'Het lijkt een ongewone combinatie, maar het werkt. Bono vond het fantastisch dat we hem vroegen om mee te werken en zijn enthousiasme heeft iedereen weer warm gemaakt voor het project', aldus een bron binnen de muziekindustrie.

De titel van het nummer blijft vooralsnog geheim. Fans mogen zich verwachten aan een verrassing. 'Bono is een geweldige muzikant en hij kan alle muziekstijlen aan. Verwacht het onverwachte!', aldus de bron.

Victoria Beckham, Mel C, Emma Bunton, Mel B en Geri Halliwell beginnen op 2 december in Vancouver aan hun wereldtournee.