Terry Verbiest is sinds vandaag parlementair medewerker van Jurgen Verstrepen (LDD) in het Vlaams Parlement. De communicatie- en mediaspecialist zal vooral de mediadossiers volgen. Voorts zal hij de communicatiecel en de Vlaamse Parlementscel van Lijst Dedecker versterken.
Verbiest was eerder hoofd Communicatie van Spirit-staatssecretaris Els Van Weert en woordvoerder van voetbalclub Lierse SK.

De 51-jarige Terry Verbiest is licentiaat Communicatiewetenschappen (KU Leuven). Hij begon zijn journalistieke carrière bij de toenmalige BRTN. Bij de opstart van VTM stapte hij over naar die zender, om er mee de redactie uit te bouwen. Na een tussenstap als zelfstandig televisieproducent trok hij naar Radio 1 (VRT), om er Het Vrije Westen te presenteren, samen met Geertje De Ceuleneer. Daarna werd hij directeur/hoofdredacteur van TV Brussel, programmadirecteur en directeur informatie bij VT4 en hoofdredacteur van Bonanza, het weekblad van Woestijnvis.

Na opnieuw een korte periode bij de VRT (Aan Tafel, Spraakmakers) verliet hij de media om zich toe te leggen op een functie als zelfstandig communicatie-adviseur.

Terry Verbiest meent dat hij ‘voor Jurgen in het bijzonder en voor de Lijst Dedecker in het algemeen toch wel iets kan betekenen’. Voor Verstrepen is wil het feit dat Verbiest de stap naar Lijst Dedecker zet zeggen ‘dat de vonk is overgesprongen, en dat heeft zonder twijfel te maken met de geloofwaardigheid van het nieuwe politieke project LDD’.