Het beroepscomité van de Europese Voetbalbond UEFA heeft woensdag uitstel verleend aan Partizan Belgrado. De Servische voetbalclub mag het donderdag in de terugwedstrijd van de eerste voorronde van de UEFA Cup dus toch opnemen tegen het Bosnische NK Zrinjski. Partizan had beroep aangetekend tegen de beslissing van de UEFA om het team uit te UEFA Cup uit te sluiten na supportersrellen in de heenwedstrijd.
Het beroep van de Servische club, dat in eerste instantie uit de UEFA Cup gezet werd en een boete van 30.056 euro kreeg omwille van het "gedrag van zijn supporters", wordt voor 16 augustus behandeld. Dan wordt de tweede voorronde van de UEFA Cup afgewerkt.

Op 19 juli vond de wedstrijd tussen het Servische Partizan Belgrado en het Bosnische Zrinjski plaats in Mostar. Partizan won de wedstrijd met 1-6, maar na de match raakten 27 politie-agenten en 9 supporters gewond bij rellen tussen supportersclans van beide teams.

De wedstrijden tussen Bosnische, Kroatische en Servische teams worden sinds de oorlog in Joegoslavië tussen 1992 en 1995 als risicowedstrijden beschouwd.