Natalia en Kevin: Smoorverliefd
Foto: Gary Breyssem
‘Geen interviews. Enkel foto’s.’ Maar soms zeggen beelden veel meer dan woorden. Natalia en Kevin Janssens zijn smoorverliefd, en dat mag iedereen nu weten. Het nieuwste en mooiste BV-koppel ging woensdagavond hand in hand naar ‘Sterren op de Dansvloer’ kijken.
Natalia (27) en Kevin (28) moeten zowat de meest begeerde vrijgezellen van Vlaanderen geweest zijn. Sinds haar breuk met volleyballer Koen gonsde het van de speculaties over het liefdesleven van de populaire zangeres. En sinds zijn rollen in onder andere Winkdracht 10: Koksijde Rescue en Vermist is Kevin een absoluut meisjesidool. Enkele maanden geleden zijn de twee voor elkaar gevallen. De vonk sloeg over op het Gala van de Gouden Schoen in Oostende.

Een paar weken geleden werd het liefdesgeluk van de twee even overschaduwd door verhalen over Kevin. Hij zou tijdens de opnames van het VTM-programma Celebrity Shock gekust hebben met televisiegezicht Tess Goossens. Voor haar man was dat de reden om de scheiding aan te vragen. Tess én Kevin hebben dat verhaal in de pers ontkend.

Tijdens Sterren op de Dansvloer was er alleszins niets te merken van een haar in de boter. Bij het begin van de avond zaten ze nog gewoon naast elkaar, naarmate de uitzending –en de fles bubbels- vorderde mocht er al eens hand over de bil van de ander glijden. Na de opnames maakte het nieuwste en hotste koppel uit BV-land ruim de tijd voor onze fotograaf. Er kon zelfs een kus vanaf. Pascal, twee jaar geleden de danspartner van Natalia, was woensdag één van de eersten om de zangeres te feliciteren met haar nieuwe liefde.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig