Beckham wil gezinsgeluk redden in Engeland
Foto: rr
LONDEN - De Britse voetballer David Beckham (28) zou volgens Britse mediaberichten de Spaanse hoofdstad Madrid de rug toekeren en terugkeren naar Engeland.
Daar zou hij opnieuw meer tijd kunnen doorbrengen met zijn echtgenote Victoria (30) om op die manier ook hun door affaires belaagde huwelijk te redden. Dat staat te lezen in een aantal Britse kranten.

De Londense voetbalclub Chelsea zou, onder impuls van de Russische multimiljardair Roman Abramovich, met de Spaanse club Real Madrid onderhandelen over een transferprijs. Volgens ,,The Sun'' en ,,The Guardian'' zou Abramovich niet meer dan 30 miljoen euro willen betalen. ,,The Independent'' stelt echter dat in het contract van Beckham een transfersom van zo’n 138 miljoen euro is ingeschreven.

Volgens ,,The Sun'' zouden de Beckhams al een villa in Chelsea op het oog hebben. De voorbije weken regende het berichten over verschillende slippertjes van David. Volgens de ,,Daily Mail'' zou Victoria de recente huwelijksperikelen ook openlijk bezingen op de B-zijde van haar volgende single.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig