Cannavaro naar Milan?
Foto: ap
Fabio Cannavaro vertrekt deze zomer al na één seizoen bij Real Madrid en verhuist naar AC Milan. Dat meldt de Spaanse sportkrant AS donderdag. De Italiaanse club zou een maand geleden de eerste gesprekken over de transfer met de Koninklijke hebben gevoerd. De Wereldvoetballer van het Jaar, die deze zomer van Juventus overstapte naar Real, zit in Madrid vooral op de reservebank.
Milan zou een maand geleden tijdens de transferbesprekingen met Ronaldo bij Real hebben geïnformeerd naar de mogelijkheid om Cannavaro volgend seizoen over te nemen. De Italianen zouden de Madrilenen de Braziliaan Kaká plus een onbekend geldbedrag hebben aangeboden in ruil voor Cannavaro, Robinho en Mahamadou Diarra. De leiding van Real wil naar verluidt wel praten over de verkoop van Cannavaro en Robinho, maar niet over die van Diarra.

Cannavaro liet onlangs in de Spaanse pers doorschemeren niet gelukkig te zijn met zijn rol op de reservebank van Real. ,,Mijn prestaties vallen tegen en daar ben ik mij van bewust. Of ik daarom wegga? Dat hangt af van het oordeel van de club aan het eind van dit seizoen over mij. Het is belangrijk om in juni de situatie te analyseren, maar nu nog niet'', stelde hij.