Joke Massart is kandidaat voor Open VLD bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Joke, afkomstig uit Neerlinter, woont al bijna 30 jaar in Kersbeek-Miskom.

Joke is financieel expert bij Bpostbank hoewel zij jarenlang in de zorgsector gewerkt heeft. “Van jongs af aan leerde ik al wat het is om iemand te verzorgen. Mijn grootouders waren zwaar hulpbehoevend”, zegt Joke. "Via onder meer  Sint Kamillus Bierbeek, Caritas Haasrode en het Heilig Hartziekenhuis in Leuven belandde ik in de financiële wereld. Vandaag waak ik over de gezondheid van de financiële middelen."

Joke en haar echtgenoot Patrick Vandermeulen kan je vaak vinden bij VSK Kortenaken of SK Waanrode. In het wielerseizoen gaat er zelden een wedstrijd aan hun neus voorbij.

 Joke wil zich samen met Open VLD inzetten voor de gemeenschap. “Wat heeft onze gemeente nodig? Wat kan er nog beter en wat zijn de verwachtingen van onze inwoners? Dit zijn voor mij zeer belangrijke vragen. Ik wil zeker en vast extra aandacht schenken aan de zorgsector en de plaatselijke middenstand.”