Laatste kans om stuk van Kaat Tilley te bemachtigen
Foto: fvv
Vijf jaar na het overlijden van de Belgische modeontwerpster Kaat Tilley, zetten dochters Rebekka en Epiphany het label even 'on hold'. Vandaag en morgen is er een grote destockage, een laatste kans om nog een uniek stuk van Tilley te bemachtigen en te koesteren.

We waren allemaal verbijsterd toen bijna vijf jaar geleden, op 21 juni 2012, Kaat Tilley overleed. Veel te jong en totaal onverwacht liet ze het leven. Haar dochters Rebekka en Epiphany besloten meteen om haar werk verder te zetten in het prachtige domein in Asbeek waar Kaat leven en werken zo onvergetelijk maakte. Maar daar komt nu een einde aan. Het domein is verkocht en de meisjes hebben het zware besluit genomen om een time-out in te lassen en te herbronnen. 

Vandaag en morgen is er een grote destockage op het domein, een laatste kans om nog een uniek van Kaat te bemachtigen en te koesteren. Kleding, kunstwerken, juwelen, lingerie en unieke schatten uit de wereld van Kaat Tilley en haar dochters zijn er te koop aan zeer grote kortingen. Daarna zeggen de meisjes het domein van hun jeugd en hun moeder vaarwel.

 Info: zaterdag 17 juni en zondag 18 juni tussen 14.00 en 18.00 uur, Asbeekstraat 12, 1730 Asbeek (Asse).

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig