Cos opent tweede winkel in Brussel (maar het is niet in de Dansaertwijk)
Foto: cos
De perikelen van een Brusselse vestiging van kledingketen Cos in de Dansaertwijk liggen nog vers in ons geheugen. Cos laat het niet aan zijn hart komen en heeft in afwachting een winkel geopend op de levendige Waterloosesteenweg in Ukkel.

Er is nog steeds geen nieuws over de opening van een eventuele vestiging van kledingketen Cos in de Dansaertwijk. Het laatste wat we vernamen was dat de bouwvergunning niet werd goedgekeurd. Of er een nieuwe aanvraag is ingediend is momenteel niet duidelijk. 

Intussen zit Cos niet stil en opende een tweede Brusselse winkel in Ukkel: 351 vierkante meter, helder en fris net als alle andere winkels. De huidige wintercollectie brengt stukken in groen, grijs, hemelsblauw en natuurlijk zwart en wit en hier en daar een flard roze, geel, grijs en marineblauw. Kleren, schoenen en accessoires voor man en vrouw, altijd in zuivere materialen en design.

De Waterloosesteenweg in Ukkel is een veelbezochte shoppingwijk, de gekende eetwinkel Rob, nu Grande Epicerie, huist er al jaren, net als onder andere Rue Blanche, Essentiel, American Outfitters, Bellerose, Comptoir des Cotonniers, Women's Secret, Princesse Tam Tam, Mac, Kiehls,  Marcolini, het verrukkelijke gebak van Les Tartes De Françoise, Petit Bateau, American Vintage, ja zelfs Hema en Zeeman. 

De Ukkelse winkel is de vijfde Belgische vestiging van de kledingketen, na de Louizalaan in Brussel, twee in Antwerpen en een in Gent. Wordt de volgende dan de Dansaert?

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in