Zomer! Vakantie! Daar is de Nightshop in Knokke weer
Philip Hoet Foto: rr
Jan Hoet Junior en Delphine Bekaert zijn opnieuw volop bezig met de organisatie van de jaarlijkse Nightshop in Knokke. Van 11 juli tot en met 24 augustus kunnen we opnieuw in de bekende villa aan de Nellenslaan 136 terecht voor een fijne kaart van eten, drinken, kunst, mode, cultuur en natuurlijk een zalige vakantiesfeer.

Deze zomer kunnen we ons onder meer verheugen op de vrolijke en verrukkelijke gehaktballen van Wim Ballieu en Balls & Glory, kunst van de Ingrid Deuss galerij en Karel Fonteyne, de frisse nieuwe collectie van Strelli Homme, de juwelen van Christa Reniers, brillen van Philip Hoet, schilderijen van Artecloud en meer.

Met hun zomerse afspaak wil het Gentse duo Delphine Bekaert en jan jr Hoet inwoners en toeristen opnieuw de kans bieden om ook 's avonds nog cultuur te kunnen beleven op een unieke locatie waar u al dwalend doorheen de talrijke kamertjes en gangen van de Knokse villa verschillende sferen, ontwerpers en kunstenaars kunt ontdekken.

Praktische info:

Nightshop opent zijn deuren op vrijdag 11 juli tot en met zondag 24 augustus in de Nellenslaan 136, Knokke. Open van donderdag tot en met zondag, telkens van 17.00 tot 22.00 uur. Op de Facebookpagina vindt u meer informatie terug.