Drie hotspots voor beautyfanaten aan zee
Beauty Experience Days Foto: rr
Een coupe Mathilde met zicht op zee, een workshop over gezichtsyoga en exclusieve parfums ontdekken: beautyfanaten weten wat te doen tijdens hun weekendje aan zee.

Aanstaande vrijdag 20 juli vindt in Knokke-Heist de eerste editie plaats van Beauty Experience Days. In een gezellige sfeer vertellen beautyexperts Barbara Geusens, Sofie Albrecht, Kim Maes en Anne Roggen alles wat er te weten valt over make-up, huidverzorging, parfum en face yoga.

In groepjes van maximum tien personen ontdek je tijdens vier workshops het effect van DNA en je levensstijl op de huid, hoe je een geschikt parfum vindt, hoe je meer uit je make-up haalt en hoe je je huid op een natuurlijke manier strak en stevig kan houden. De organisatie belooft de bezoekers een hoop kennis, insidertips, een lichte lunch en een mooie goodiebag.

Info: tickets kosten honderd euro per persoon en zijn online te koop via beautyexperiencedays.eventbrite.com

Wie zich een koninklijke dot wil aanmeten, kan sinds kort terecht in het nieuwe salon van Maison Roger, de officiële kapper van koningin Mathilde, prinses Claire en prinses Astrid. 

Eigenaar Alain Tholl de l’Enclos had het project al lang in gedachten maar was eerst van plan om enkel tijdens de zomermaanden een salon te openen in Knokke-Heist. Uiteindelijk is het uitgegroeid tot een grootscheeps project waar dezelfde diensten als in het moederhuis worden aangeboden. Klanten hoeven dus niet meer naar het bekende salon in Brussel maar kunnen tijdens een weekendje aan zee genieten van een coupe Mathilde met zicht op het strand.

Info: Maison Roger La Suite, Zeedijk 670, www.maisonroger.com

Ook Chanel trekt naar het chicste strand van het land voor een tijdelijke locatie. Van 30 juli tot en met 19 augustus zullen de beautyexperts van het Franse modehuis op het strand van Knokke de nieuwste make-upcollecties voorstellen. Het publiek kan op Les Beiges à la Plage ook kennismaken met drie nieuwe geuren, producten testen, de nagels laten lakken in een nailbar en alles laten vastleggen in een leuke photobooth.

Info: Les Beiges à la Plage, One Carlton, Zeedijk 749