Twee beautylabels van Belgische bodem, en een premium cultmerk uit Zuid-Korea, het epicentrum van vooruitstrevende cosmetica. Deze drie merken zijn de moeite waard om te ontdekken.

1. Het nieuwe Belgische beautylabel LIKAMI - lichaam in het IJslands - bestaat uit een allround reeks luxueuze huidverzorgingsproducten voor gezicht, lichaam, handen en lippen. Ze worden samengesteld uit pure, krachtige ingrediënten zoals botanische wilde kruiden, natuurlijke, etherische oliën en ze zijn samengebracht in eerlijke recepten. Leuk extraatje: de natuurlijke ingrediënten, neutrale geuren en werkzame bestanddelen zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Het beautylabel gaat niet alleen prat op het gebruik van pure ingrediënten, het kiest ook bewust voor eenvoudige en ecovriendelijke verpakkingen die haast te mooi zijn om weg te gooien.

2. BillyXClub, dat zijn karaktervolle no-nonsense parfums van Belgische bodem. Billy is het koosnaampje van Ellen De Veirman. Ellen werkte lange tijd in de olie-industrie maar droomde eigenlijk maar van één ding: haar eigen parfumlabel uit de grond stampen, aangezien ze in de traditionele parfumerie nooit echt haar gading vindt. Amper twee jaar na de succesvolle lancering van het parfummerk vond de oprichtster dat het tijd was voor een flagshipstore. 

Met de opening van eigen winkel in de Antwerpse Kammenstraat (voorzien voor eind september) worden twee nieuwe geuren aan de bestaande BillyXClub-collectie toegevoegd: One Minute Affaire en Silver Chill.  De collectie omvat nu acht kleurrijke parfums bedoeld voor creatieve zielen die zich niet thuisvoelen in de klassieke parfumindustrie. prijzen starten bij 38 euro voor 30 ml.

3. Het Koreaanse beautylabel THANK YOU FARMER komt er - in tegenstelling tot vele andere cosmeticamerken - openlijk voor uit dat het geen mirakels kan verrichten. Ze weten dat er geen magische shortcuts bestaan en bieden eenvoudige en kwaliteitsvolle producten aan die geleidelijk de conditie van de huid verbeteren. Hun producten zijn volledig plantaardig en vrij van parabenen en sulfaten. Een merk bedoeld voor low maintenance en moderne vrouwen. Het merk is exclusief verkrijgenbaar bij de nieuwe online beautyshop Beautywise.