Voorzitters politieke partijen krijgen troefkaarten
Foto: RR
Fietsersbond en Lier Woonplezier leggen samen acht Lierse troeven op tafel. Beide organisaties overhandigden de troefkaarten aan de verschillende partijvoorzitters.

“Met deze tgroeven willen we de politieke partijen aansporen om samen werk te maken van een ideaal Lier en Koningshooikt”, zegt Toon Van de Putte.

“Ook al heeft Lier veel troeven, ze worden niet altijd voldoende uitgespeeld. Nochtans zou de stad nog een pak aangenamer kunnen worden met meer kansen om elkaar te ontmoeten, meer bruisende activiteiten, meer winkelplezier, ... Kortom, meer van het goede.”

“Naast een duidelijk beleid voor duurzame mobiliteit met de STOP-troef, de actietroef en de nabijheidstroef, zijn ook middenstand en toerisme gebaat bij een meer aangename omgeving. Met de digitale troef en de snelwegtroef liggen voor Lier erg interessante opties voor de toekomst klaar. De inspraaktroef kan ervoor zorgen dat de inwoners en verenigingen op verschillende niveaus betrokken raken bij het samen uitwerken van een betere stad.”

www.troevenvoorlier.be