De Kontichse informaticagroep Real Software verandert haar naam in REAL en introduceert een nieuw logo. Dat bleek woensdag op de persconferentie over de halfjaarresultaten.

Door haar naam te veranderen in REAL rekent de Kontichse informaticagroep Real Software definitief af met haar bewogen verleden. Nu het bedrijf voor het derde halfjaar op rij weer winstgevend is, ligt de focus meer dan ooit op groei. Dat zal voor een deel gebeuren via strategische overnames, maakte gedelegeerd bestuurder Ashley Abdo woensdag duidelijk.

De rode letters van REAL staan volgens Ashley Abdo voor passie (voor de business en de klant), liefde (voor het eigen bedrijf) en vuur: 'If you're not on fire, you will lose to someone who is', stelde Abdo donderdag. De rode pijl naast de naam REAL verwijst dan weer naar de toekomst.

Niet enkel het bedrijfslogo, ook de bedrijfsnaam verandert. De raad van bestuur zal de aandeelhouders voorstellen de officiele naam te veranderen van Real Software in REAL. Want Real Software evolueert steeds meer naar een aanbieder van totaaloplossingen voor zijn klanten.