Na een traditioneel lange verkiezingsavond in het Casino van Knokke is vannacht de 23-jarige Nele Somers uit Brasschaat verkozen tot Miss Belgian Beauty 2008. Tamara Opdebeeck uit Berchem werd eerste eredame. Het lint van tweede eredame ging naar Tessa Dockers uit Ledeberg.
De nieuwe miss volgt Anne-Marie Ilie op.

Nele Somers is juriste van beroep. De blondine is 1,68 meter groot en heeft blauwe ogen. Haar vrije tijd vult ze met hockey, zwemmen en dictie. Ze noemt zichzelf behulpzaam, eerlijk en positief ingesteld. De miss komt naar eigen zeggen op tegen de verzuring van de maatschappij.

Eerste eredame werd de 22-jarige blonde eventmanager Tamara Opdebeeck uit Berchem. Tessa Dockers kreeg het lint van tweede eredame. Zij is 20 jaar en studeert communicatiemanagement.

De verkiezing van Miss Belgian Beauty werd dit jaar overschaduwd door ondermeer het vroegtijdige vertrek van een aantal kandidates. Daarnaast kwam de rol van organisator Ignace Crombé onder vuur te liggen. Hij zou het nogal goed hebben kunnen vinden met uittredend Miss Belgian Beauty Anne-Marie Ilie.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig