Credit Suisse Group. Tegen 83,6 Zwitserse Frank kost deze bank slechts 8,8 keer de verwachte winst over 2008 en het dividend bedraagt 4,1%. De potentiële groei is aantrekkelijk. 40% van de winst komt uit vermogensbeheer.

AXA. Ook de verzekeringssector is interessant en AXA is kwaliteit met een hoge vrije kasstroom. Noteert tegen slechts 9 keer de verwachte winst van 2008 . Een echt 'waarde-aandeel'.

Swedbank. Een aantrekkelijk bank uit Zweden. Noteert tegen net geen 10 keer de winst van 2008 en 25%van winst komt uit de Baltische staten, waar de groei 30% bedraagt. Dividendement: 3,5%. Alweer een echt waarde-aandeel.

Michael Page. Een Brits uitzendbedrijf dat enkel gespecialiseerde diensten aanbiedt en tegen 13 keer de verwachte winst nauwelijks nog duurder is dan algemene uitzendbedrijven.

British Petroleum: De oliesector is gemeten naar dividendrendement duurder dan voorheen. Bovendien geven de posities in futures op grondstoffen en olie aan dat er heel veel speculatie is op verder stijgende prijzen. Voor Morgan Stanley is dat een contra-indicator, zeker als de economisch groei afzwakt. Verkoop dus BP.

Favoriete aandelen binnen de favoriete sectoren van Morgan Stanley zijn verder, naast de banksector : Informatietechnologie: SAP, ASML, Ericsson. Verzekeringen: Aegon, Allianz, Sampo. Farma: GlaxoSmithKline, Sanofi-Aventis, Novartis, Roche. Telecom: Tele2, OTE, Telefonica, Telenor, Vodafone, HealthCare. Uitrusting: Rhoen Klinikum. Consument: Henkel, Carnival.