Patissier is beste kok

Met de bekroning van Roger van Damme tot Belgische chef van 2010 kiest GaultMillau voor de vernieuwing. De chef van Het Gebaar in Antwerpen is van opleiding een patissier.

pol de wilde
van onze redacteur



Roger van Damme van Lunch Lounge Het Gebaar in Antwerpen mag zich volgens restaurantgids GaultMillau in 2010 de beste chef van België noemen. Dat is verwonderlijk – en ook weer niet ...
Binnenland
  1. 34-jarige blogster is ongeneeslijk ziek: ‘Mijn kinderen zal ik nooit zien opgroeien’
  2. Video Coronablog | Strengere Vlaamse coronamaatregelen gaan al in om middernacht
  3. Video UZ Brussel schreeuwt ‘stop’ van het dak, ‘de speeltijd is over’
  4. Video Live | Jambon reageert op kritiek: ‘Wat mij betreft, maatregelen zo snel mogelijk invoeren’
  5. Sciensano: Ziekenhuizen mogen positief getest personeel onder voorwaarden inzetten
  6. Negen gewezen ministers krijgen personeel
  7. Versoepelen maatregelen nog dit jaar? ‘We moeten langer volhouden’
  8. Commissie legt geen verhoging minimumlonen op
  9. Moeder zonder mondmasker aan schoolpoort opgepakt: ‘Ze daagde een inspecteur uit’
  10. Video Antwerpse komieken roepen op om maatregelen te volgen: ‘Efkes serieus nu’
  11. Deze symptomen wijzen op corona
  12. Alle vragen over het coronavirus zelf en mondmaskers op een rij
  13. Kinepolis sluit Belgische bioscopen vanaf donderdag
  14. Ceo Bpost: ‘Postbodes die niet aanbellen voor levering pakje? Gaan we controleren’
  15. Video Yves Stevens: ‘Egoïsme is de bondgenoot van het virus’
  16. Elio Di Rupo: ‘Sterkere maatregelen nodig richting grotere lockdown’
  17. Video Van Gucht over ‘dramatische situatie’: ‘Wacht niet op het ingaan van de maatregelen’
  18. Onderzoekers tonen simulaties: ‘Situatie is uiterst kritiek’
  19. Uw vragen over school en corona: waarom wordt mijn kind niet getest, is er zwemles en wat met volwassenonderwijs?
  20. Kaart | Hoeveel besmettingen telt uw gemeente?