Prêt-à-Goûter behaalt opnieuw een ster

Restaurant Prêt-à-Goûter telt opnieuw een ster. Chef Geert Vandenhove is daar zeer blij mee. Het restaurant kreeg in 2004 al een Michelinster toen het gevestigd was in Hasselt. De familie Vandenhove besloot enkele jaren geleden echter te verhuizen naar een rustigere omgeving. En zo opende ze drie jaar geleden Prêt-à-Goûter in het huidige pand in Bolderberg. Met de sluiting van het restaurant in Hasselt moest chef Vandenhove zijn Michelster ook achterlaten. Dat hij er echt alles aan gedaan heeft om die ster opnieuw te krijgen, wil de man niet gezegd hebben. ‘We behoren tot de culinaire top. En ik doe dagelijks wat ik moet doen en probeer goede service en kwaliteit te garanderen. In de eerste plaats kook ik voor onze klanten. Maar we zijn toch bijzonder trots dat we die ster opnieuw gekregen hebben. Het betekent dat we goed bezig zijn.' De chef heeft ook veel te danken aan zoon Bart, die nu mee in de potten roert, en dochter Maaike, die de zaal verzorgt.

Sint-Jobstraat 83 ...

Niet te missen