Belgica, uw gratis filmticket

Nu zaterdag 5 maart in uw krant

De Standaard stuurt u gratis naar Belgica, de langverwachte nieuwe film van Felix van Groeningen. Met muziek van Soulwax. De film ontlokt nu al superlatieven bij publiek en critici in binnen- en buitenland.

Het verhaal gaat over twee broers die een bruine kroeg uitbouwen tot Belgica, een zelfverklaard oord van verderf waar de rock-’n-roll van de muren spat. Binnen de kortste keren wordt dit dé hotspot van het Gentse uitgaansleven. Tot het nachtleven zijn tol begint te eisen.

“Een dolle rit, bij voorkeur met het bloot gat uit het raam”, joelt onze recensent. Krijg alvast de smaak te pakken met deze deleted scenes, exclusief bij De Standaard.

Haal zaterdag De Standaard en ontvang uw gratis filmticket

HOE VERLOOPT HET PRAKTISCH?

  • Uw voucher voor het gratis ticket vindt u zaterdag in het hart van dS Weekblad. Digitale abonnees krijgen de vouchercode persoonlijk via mail.
  • Met het ticket kunt u gratis naar voorstellingen in deelnemende bioscopen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 7 t.e.m. 10 en 14 t.e.m. 17 maart 2016. Ga met de originele bon uit De Standaard naar de kassa en wissel ze in tegen een toegangsticket.
  • Kom op tijd. Het aanbod is beperkt volgens de capaciteit van elk bioscoopcomplex, vol is vol. De deelnemende bioscopen zijn:
  • Online reserveren met uw vouchercode kan enkel bij bioscopen uit de Kinepolis Group. Dat kan hier.
  • Let op: ook bij online registratie dient u uw originele bon mee te brengen.