Kies hoe u De Standaard wil lezen:

Meest gekozen

Premium

Elke dag de papieren krant
+ onbeperkt digitaal lezen

Voor maar 33 euro/maand

35% korting berekend tegenover winkelpijs

Zaterdag + digitaal

De papieren zaterdagkrant
+ onbeperkt digitaal lezen

Voor maar 25 euro/maand

56% korting berekend tegenover winkelpijs

Digitaal

Onbeperkt digitaal lezen

Voor maar 23 euro/maand

Bij deze bundel ontvangt u geen papieren krant
i
x
Met dit digitaal abonnement kiest u er nu voor geen papieren krant te ontvangen; u kunt dit later hier altijd wijzigingen.
Tot 60% voordeliger dan in de iTunes of Google Play Store

Tijdelijk aanbod

De Standaard + smartphone naar keuze

Neem nu een abonnement op De Standaard en ontvang een iPhone 7, Samsung Galaxy S7 of Huawei P9 Lite.
Vanaf 30.99 euro/maand

Tot 26% korting
Klantendienst
6 redenen waarom u best meteen intekent
De Standaard beschouwt haar lezers in de eerste plaats als burgers.
U hebt recht op de waarheid en de krant brengt die op een betrouwbare en integere manier aan het licht.
Karel Verhoeven
Hoofdredacteur De Standaard

Verwacht het onverwachte met De Standaard

Wanneer ontdekte u laatst iets nieuws? Iets dat u niet kon gaan zoeken omdat u er het bestaan niet van kende, maar waarover u blij was dat u het vond.

De baseline van De Standaard, verwacht het onverwachte, houdt een belofte in voor u. U verrassen is de opdracht die de redactie van De Standaard zichzelf geeft. Beginnen met nieuws, en daaruit het nieuwe halen. Verhelderen wat aan het verschuiven is. Uitlichten wat kan inspireren. Uitdagen wat schijnbaar onomstotelijk vaststaat. En aanreiken wat écht de moeite waard is.

122 journalisten brengen u inzicht en diepgaande journalistiek

De 122 journalisten van De Standaard graven dieper dan ooit tevoren in thema’s die er écht toe doen. Ze spitten onderwerpen uit tot op de bodem en becommentariëren; met journalistieke arendsogen en een uiterst scherpe pen. Om u, naast de nieuwsfeiten, verrassende inzichten en goed doordachte meningen voor te schotelen in uw krant op papier en digitaal.

U leest de krant altijd en overal handig digitaal

dS Krant & dS Avond: in deze app voor smartphone en tablet vindt u dagelijks de ochtendeditie van De Standaard en elke werkdag dS Avond

dS Nieuws: de mobiele app met 24/7 snelnieuws. Snel en betrouwbaar nieuws op elk moment van de dag

Standaard.be : de website met het snelnieuws én dS+ (= u leest alle publicaties en betalende stukken + toegang tot het archief sinds 2002)

Elke dag uw portie cultuur, media en wetenschap

Wat is kunst, wat is prul? Wat is televisie die ertoe doet? Wat is theater waar plezier of verontwaardiging van afspat? Wat vertelt cultuur over onze wereld? In de uitneembare media- en cultuurbijlage dS2 worden deze vragen onderzocht en kritisch beantwoord. Elke dag kunt u dS2 vinden in uw krant. Op vrijdag is er ook de boekenbijlage De Standaard der Letteren.

Uniek: Elke werkdag dS Avond met de belangrijkste gebeurtenissen van de dag

dS Avond zorgt voor een terugblik op de dag met een vleugje humor. Elke dag om 17 uur is dS Avond te vinden in de app dS Krant of via de website. Ideaal om onderuit te zakken in de zetel. Zo is De Standaard de enige Belgische krant die u ook ’s avonds een publicatie bezorgt.

Lekker leesweekend dankzij de weekendkrant én twee magazines

Het startschot van het weekend wordt gegeven met de weekendkrant. Zaterdagochtend valt een weekendkrant boordevol reportages en verlichtende opinie in uw bus. Naast de papieren krant zijn er ook twee magazines: dS Weekblad en de lifestyle gids dS Magazine.