Studentenvoordeel De Standaard

De krant digitaal en/of op papier

Ontdek wat de Standaard je te bieden heeft

De papieren krant in de bus

Ontvang de papieren krant wanneer je wenst: van maandag t.e.m. zaterdag, enkel op zaterdag, enkel op weekdagen of niet.

In de week

Elke dag het nieuws aangevuld met boeiende columns en opiniestukken. Ben je zot van cultuur, media en wetenschappen? Dan is de uitneembare bijlage dS2 zeker je ding. Extra op vrijdag: de boekenbijlage De Standaard der Letteren.

In het weekend

Lekker lang leesweekend met De Standaard Weekend en de extra bijlagen Cultuur&Media, Wonen&Reizen en Economie. Daarnaast krijg je ook twee magazines: dS Magazine met extra lifestyle en dS Weekblad voor een hele week leesgenot.

De hele week, van maandag tot en met zondag, altijd en overal digitaal

Op je smartphone, tablet en computer

24/7 up to date + toegang tot de volledige website

Snel het nieuws checken op je smartphone of nood aan een kleine pauze? De mobiele app dS Nieuws is er voor je 24/7 met snelnieuws en de beste stukken uit de krant. Exclusief voor abonnees is er dS+. Via de website lees je artikels van de ochtendkrant, dS Avond en alle kranten sedert 2002. Handig voor je papers en eindwerken.

Start de ochtend met straffe koffie

Met de app dS Krant hoef je de ochtendkrant maar eenmaal te downloaden op je smartphone of tablet en je leest verder zonder internetverbinding. Je kan de krant ook lezen op je computer.

's Avonds een handig overzicht van de dag

Elke werkdag om 17 uur ligt er een nieuwe dS Avond voor je klaar. Deze digitale avondeditie brengt je een andere kijk op het nieuws van de dag, met een vleugje humor. Ideaal om mee onderuit te zakken in de zetel.

dS Weekblad verschijnt niet op vrijdag 20 juli en zaterdag 28 juli.
dS Magazine verschijnt tijdens de zomermaanden niet van 30 juni tot en met 25 augustus.

Geldt dit aanbod ook voor jou?
Dit aanbod is enkel geldig in België en dit voor voor hogeschool- en universiteitsstudenten in voltijds dagonderwijs. Belangrijk Om van dit aanbod te genieten hebben wij een kopie van je inschrijvingsformulier van het academiejaar 2017-2018 nodig. Mail dit naar studenten@mediahuis.be of verstuur het per post naar De Standaard, Studentenaanbod, Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen.

Voldoe je niet aan de actievoorwaarden, maar ben je wel benieuwd naar een abonnement? Ontdek onze andere tarieven hier.

Wanneer krijg je gratis filmtickets en hoe ontvang je deze?
De 2 GRATIS filmtickets gelden enkel voor een abonnementen van 18 maanden Premium, Zaterdag+Digitaal of Digitaal (via gespreide betaling of betaling in één keer). Personen die recht hebben op de gratis filmtickets krijgen deze toegestuurd na ontvangst van de (eerste) betaling.

HEBT U VERDER NOG VRAGEN?
Onze klantendienst helpt je graag verder op het nummer 02/790.21.06 van 8u. tot 17u. op weekdagen en van 8u. tot 12u. op zaterdag. Je kunt ons ook een bericht sturen.