Telephone Shield

Contacteer klantenservice

Via chat

Bel

Stuur een bericht

Bericht Chat Telefoon

Chat met ons

verzenden

Schenk De Standaard

Kies het abonnement dat u wilt schenken:

Veilige betaling
Ontvang meteen uw bon en code
In 2 minuten geregeld

Bestel eenvoudig en ontvang meteen uw cadeaubon:

1
Kies een formule naar keuze
2
Vul uw gegevens in en reken af
3
Personaliseer en print uw cadeaubon

De gelukkige ontvanger kan:

1
Surfen naar www.standaard.be/krantcadeau
2
De code invullen
3
en onmiddellijk digitaal beginnen lezen (de papieren krant volgt binnen de 4 werkdagen)

Opgelet, de code op de bon is maar 6 maanden geldig na aankoop. Vergeet deze dus niet tijdig te activeren.

Actievoorwaarden

Het aanbod is enkel van toepassing bij tijdige ontvangst van de bestelling via de online registratie-module. Het abonnement wordt door de schenker in eigen naam aangevraagd en betaald. De ontvanger dient nadien zelf het abonnement te activeren op eigen naam. Het geschenkabonnement 3 maanden De Standaard Super (van maandag t.e.m. zaterdag de papieren krant + elke dag alles digitaal) of Slim (Elke dag alles digitaal + de papieren krant op zaterdag): na intekening ontvangt u een digitale cadeaubon en persoonlijke code op het e-mailadres dat u gebruikte bij aanvraag van dit geschenkabonnement. Deze cadeaubon kunt u, samen met de persoonlijke code, bezorgen aan de gelukkige voor het activeren van zijn/haar abonnement. Activeren kan tot uiterlijk 6 maanden na aanvragen van de geschenkbon.

Uw gegevens worden opgenomen in een gegevensbestand van Mediahuis NV (2050 Antwerpen, Katwilgweg 2) toegankelijk voor Mediahuis-groep (zie www.mediahuis.be/privacy). Ze zijn bestemd voor de verkoop en promotie van producten en diensten van Mediahuis-groep en partners. U hebt via privacy@mediahuis.be recht op inzage, verbetering, schrapping en kosteloos verzet tegen verwerking en doorgifte.

Wenst u liever een andere formule of schenkt u liever meer of minder maanden leesplezier? Dat kan ook. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie. U kunt ons telefonisch of via chat bereiken.

Hebt u verder nog vragen?

Snelheid Timer Thuislevering Garantie Betaling Meteen lezen Prijs Service Vink