84%
korting

 • Veilige betaling
 • Klantendienst: 02/790.21.07

Lees De Standaard
8 weken voor € 8


zaterdag op papier

dagelijks digitaal
Zaterdag op papier
+
dagelijks onbeperkt digitaal
= € 1/week
€ 6,38 per week
Profiteer nu
Stopt automatisch
 • Meteen toegang tot
 • Altijd digitaal en zaterdag op papier
 • Abonnement pauzeren tijdens uw vakantie
 • Sluit u aan bij de meer dan 486.000 lezers van De Standaard

Liever elke dag de papieren krant? Dat kan ook! Lees uw eerste maand aan € 8 ›

De zomerreeks van De Standaard: Zomertijd (vanaf 8 juli in de krant)

Verhalen over vriendschap, durf en kleine revoluties

In de reeks Zomertijd verkent De Standaard hoe we er vandaag voor elkaar kunnen zijn. Hoe kunnen we gasten warmer ontvangen, dichter bij onze buren komen en genereuzer de liefde bedrijven? Ook met bloemen en muziek kunnen we elkaar iets vertellen, en door socialer te reizen ontdekken we mensen en natuur op een andere manier. We verkennen het 'nieuwe wonen' en het 'nieuwe werken'. Zes weken lang gaan we op zoek naar kleine veranderingen die ertoe doen.

dS Magazine verschijnt niet van 29 juni tot en met 24 augustus en dS Weekblad verschijnt niet op 20 juli en 27 juli.

5 uitstekende redenen om meteen in te tekenen

De Standaard is meer dan een nieuwskrant. De feiten helder beschreven met onderbouwde duiding en achtergrond. Van politiek over economie tot cultuur en sport – op papier én digitaal. Kies daarom heel bewust voor uw De Standaard-abonnement.

De Standaard komt op voor de waarheid

U hebt als burger recht op de waarheid, om te weten wat er leeft in de wereld. Dat vraagt een bepaalde vorm van kwaliteitsjournalistiek die verder kijkt en dieper graaft. Dat is de opdracht die De Standaard zichzelf geeft. Uitdagen wat schijnbaar onomstotelijk vaststaat. En aanreiken wat écht de moeite waard is.

De Standaard, winnaar van 3 Belfius-persprijzen 2019

Altijd en overal digitaal

Begin uw dag met de ochtendkrant in dS Krant. In deze app kunt u vanaf 17 uur ook elke werkdag dS Avond vinden, die een verhelderende terugblik biedt op de dag. De mobiele app dS Nieuws presenteert u 24/7 actualiteit en artikels uit de sectie dS+. En via standaard.be hebt u toegang tot alle actualiteit, dS+, de ochtendkrant, dS Avond en alle bijlagen – altijd en overal.

Geniet nog meer van het weekend

Op zaterdag is er de goedgevulde weekendkrant, aangevuld met:

 • dS Magazine vol lifestylenieuws en -suggesties
 • dS Weekblad voor diepgravende reportages, interviews en topfotografie
 • Cultuur & Media, Economie en Wonen & Reizen

Cultuur, media, wetenschap en economie

Laat u telkens opnieuw inspireren en enthousiasmeren door het cultuur-, media- en wetenschapsaanbod dat u dagelijks terugvindt in dS2. Voor de boekenliefhebbers is er elke vrijdag de bijlage De Standaard der Letteren. En al uw geldvragen krijgen een (verrassend) antwoord in Mijn geld – elke donderdag in uw krant.

Elke werkdag: dSAudio

De journalistiek van De Standaard kunt u niet alleen lezen. U kunt er ook naar luisteren. Onderweg, bij het sporten of thuis. Elke werkdag verschijnt er een verse podcast die u verwondering en inzicht verschaft.

Ons aanbod voor u uitgelegd

U hebt geen enkele verplichting dankzij dit tijdelijke stuntaanbod

U betaalt eenmalig € 8 en leest op die manier 8 weken lang elke dag De Standaard digitaal en zaterdag op papier. U betaalt via online betaling. U kunt slechts 1 keer intekenen op dit aanbod. U kunt ook kiezen voor een Super abonnement (van maandag t.e.m. zaterdag de papieren krant en altijd digitaal). U betaalt de eerste maand € 8 en daarna de actuele abonnementsprijs. U betaalt via online betaling. U ontvangt uw eerste papieren krant binnen de 2 weken.

De abonnementsformules bij deze actie:

 • Slim abonnement = zaterdag op papier en dagelijks digitaal (8 weken voor € 8)
 • Super abonnement = van maandag t.e.m. zaterdag op papier + dagelijks digitaal (1ste maand voor € 8, daarna de actuele abonnementsprijs)

Kiest u voor een Slim abonnement dan loopt uw abonnement automatisch af na 8 weken (2 maanden). U krijgt na afloop van uw termijn een vrijblijvend voorstel tot verlenging van uw abonnement. Op die manier kunt u voordelig blijven verder lezen.

Kiest u voor een Super abonnement dan loopt uw abonnement niet automatisch af. U leest 1 maand aan het voordeeltarief, daarna betaalt u de actuele abonnementsprijs per maand. U kunt uw abonnement steeds opzeggen.

Tip! Hebt u de komende weken een vakantie gepland? Geen probleem! Zet uw abonnement tijdelijk op pauze via standaard.be/klantendienst.

Geldt dit tijdelijke aanbod ook voor u?

Voorwaarden:

 • Dit is een tijdelijk aanbod, enkel geldig in België.
 • Intekenen dient online te gebeuren, via de knoppen bovenaan.
 • Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
 • Het is enkel van toepassing voor een nieuwe (winkel)abonnee. Een nieuwe (winkel)abonnee betekent een meerderjarige persoon die geen (winkel)abonnee is van De Standaard. Het aanbod geldt ook niet als er een abonnee was gedurende de laatste 7 maanden op het betreffende adres.
 • U kunt maar één keer intekenen op dit voordeelabonnement.

Voldoet u niet aan de actievoorwaarden, maar bent u wel benieuwd naar een abonnement? Ontdek onze andere tarieven.

Telephone Shield up medal1