Telephone Shield down up medal1

Ontdek het aanbod ›

Lees De Standaard 8 weken lang voor maar € 8

 

Tijdelijk
aanbod

 • Veilige betaling
 • Klantendienst: 02/790.21.07

Geniet deze zomer van Zomertijd met De Standaard

Nu 8 weken voor maar € 8


Elke zaterdag in de bus

Elke dag op smartphone, tablet en pc
= € 1 per week
€ 6,25 per week
 • Altijd digitaal en zaterdag op papier
 • Sluit u aan bij de meer dan 460.000 lezers van De Standaard
 • Meteen toegang tot
 • Stopt automatisch na 8 weken
Ontdek het aanbod ›

Liever elke dag de papieren krant? Dat kan ook!

Tip! Hebt u de komende weken een vakantie gepland? Geen probleem! Zet uw abonnement tijdelijk op pauze via standaard.be/abonnee/klantendienst.

De zomerreeks van De Standaard: Zomertijd

De Standaard volgt zes weken lang een zomers traject. We duiken in de hoogste oceaangolven om er herboren uit te komen. We proberen hoe het is om in hele kleine huisjes te leven. We gaan digitaal detoxen en fantasievol ontpoppen. Waar vinden we in Europa de beste lucht, hoe kunnen we onze slaapproblemen te boven komen? Hoe vinden we elkaar, of onszelf, terug? Waar ontdekken we wat we nog niet wisten? De zomer is een periode die inspireert. Volg de reeks vanaf 9 juli in uw krant.

dS Magazine verschijnt niet van 30 juni tot en met 25 augustus en dS Weekblad verschijnt niet op vrijdag 20 juli en zaterdag 28 juli.

4 uitstekende redenen om meteen in te tekenen

De Standaard is meer dan een nieuwskrant. De feiten helder beschreven met onderbouwde duiding en achtergrond. Van politiek over economie tot cultuur en sport – op papier én digitaal. Kies daarom heel bewust voor uw De Standaard-abonnement.

De Standaard komt op voor de waarheid

U hebt als burger recht op de waarheid, om te weten wat er leeft in de wereld. Dat vraagt een bepaalde vorm van kwaliteitsjournalistiek die verder kijkt en dieper graaft. Dat is de opdracht die De Standaard zichzelf geeft. Uitdagen wat schijnbaar onomstotelijk vaststaat. En aanreiken wat écht de moeite waard is.

De Standaard, winnaar van 2 Belfius-persprijzen 2018

Altijd en overal digitaal

Begin uw dag met de ochtendkrant in dS Krant. In deze app kunt u vanaf 17 uur ook elke werkdag dS Avond vinden, die een verhelderende terugblik biedt op de dag. De mobiele app dS Nieuws presenteert u 24/7 actualiteit en artikels uit de sectie dS+. En via standaard.be hebt u toegang tot alle actualiteit, dS+, de ochtendkrant, dS Avond en alle bijlagen – altijd en overal.

Geniet nog meer van het weekend

Op zaterdag is er de goedgevulde weekendkrant, aangevuld met:

 • dS Magazine vol lifestylenieuws en -suggesties
 • dS Weekblad voor diepgravende reportages, interviews en topfotografie
 • Cultuur & Media, Economie en Wonen & Reizen

Cultuur, media, wetenschap en economie

Laat u telkens opnieuw inspireren en enthousiasmeren door het cultuur-, media- en wetenschapsaanbod dat u dagelijks terugvindt in dS2. Voor de boekenliefhebbers is er elke vrijdag de bijlage De Standaard der Letteren. En al uw geldvragen krijgen een (verrassend) antwoord in Mijn geld – elke donderdag in uw krant.

Ons aanbod voor u uitgelegd

U hebt geen enkele verplichting dankzij dit tijdelijke stuntaanbod

U betaalt eenmalig € 8 en leest op die manier 8 weken lang elke dag De Standaard digitaal + zaterdag op papier. U kan enkel betalen via online betaling. U kan slechts één keer intekenen op dit aanbod.

De abonnementsformule bij deze actie:

 • Zaterdag+Digitaal = zaterdag papier en dagelijks digitaal (8 weken voor € 8)

Uw abonnement loopt automatisch af na 8 weken (2 maanden). Indien u graag blijft verder lezen, krijgt u nog steeds gunstige abonnementsvoorwaarden.

Geldt dit tijdelijke aanbod ook voor u?

De Standaard is meer dan de krant alleen. Eigenlijk is het volledige aanbod te veel om op te sommen. Daarom voorzien we een tijdelijke aanbieding als deze. Zo kunt u intekenen zonder verdere verplichtingen en beslissen of het u bevalt.

Daarom zijn er wel een paar voorwaarden aan het aanbod verbonden:

 • Het aanbod is tijdelijk geldig, enkel in België.
 • Intekenen dient online te gebeuren via de knop bovenaan.
 • Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
 • Het is enkel van toepassing voor een nieuwe (winkel)abonnee. Een nieuwe (winkel)abonnee betekent een meerderjarige persoon die geen (winkel)abonnee is van De Standaard of dat was gedurende de laatste 7 maanden op het betreffende adres.
 • U kunt maar 1x intekenen op dit voordeelabonnement.

Voldoet u niet aan de actievoorwaarden, maar bent u wel benieuwd naar een abonnement? Ontdek onze andere tarieven.

Hebt u verder nog vragen?

Onze klantendienst helpt u graag verder op het nummer 02/790.21.07 van 8 u. tot 17 u. op weekdagen en van 8 u. tot 12 u. op zaterdag. U kunt ons ook een bericht sturen.

U hebt al eens geproefd van De Standaard? Klik hier.