Telephone Shield

Contacteer klantenservice

Via chat

Bel

Stuur een bericht

Bericht Chat Telefoon

zaterdag op papier

dagelijks digitaal
Zaterdag op papier
+
dagelijks onbeperkt digitaal
= € 1/week
€ 6,38 per week
Profiteer nu
Stopt automatisch

Liever elke dag de papieren krant? Dat kan ook! Lees uw eerste maand aan € 8 ›

 • Altijd digitaal en zaterdag op papier
 • Meteen toegang tot plus-artikels
 • Stopt automatisch na 8 weken

De zomerreeksen van De Standaard

De Standaard verkent deze zomer de nieuwe wereld na corona. Hoe is ons persoonlijke leven overhoop gegooid? Hoe zien grote denkers de toekomst? We zoeken het uit in een uitgebreid en divers aanbod aan zomerreeksen, met inspirarende verhalen, ambitieuze reportages en unieke interviews.

Lees met ons mee op staycation of op reis, waar u ook bent. Op papier, online en in onze apps.

6 redenen waarom u best meteen intekent

De Standaard is meer dan een nieuwskrant. De feiten helder beschreven met onderbouwde duiding en achtergrond. Van politiek over economie tot cultuur en sport – op papier én digitaal. Kies daarom heel bewust voor uw De Standaard-abonnement.

De Standaard zoekt naar de juiste antwoorden

De wereld verandert, om dat te weten hoeft u geen krant te lezen. Maar u wilt weten waarom en hoe die wereld verandert. De redactie van De Standaard staat elke dag opnieuw voor u klaar met antwoorden op de belangrijke vragen van deze tijd. Kwaliteitsjournalistiek met oog voor mensen.


De Standaard, winnaar van 3 Belfius-persprijzen 2019


© Jimmy Kets

Altijd en overal digitaal

Begin uw dag met de ochtendkrant in de app De Standaard Krant. Hier vindt u ook elke werkdag om 17 u. DS Avond, de digitale avondeditie. Doorheen de dag vindt u in de app DS Nieuws alle actualiteit en plusartikels voor abonnees. Via standaard.be hebt u toegang tot alle actualiteit, plusartikels, de ochtendkrant, DS Avond en alle bijlagen – altijd en overal.

Geniet nog meer van het weekend

Op zaterdag is er de goedgevulde weekendkrant, aangevuld met:

 • De Standaard Weekblad met diepgravende reportages, interviews en topfotografie. Én met een grote portie cultuur. Het cultuurnieuws nog meer uitgediept, samen met een uitgebreide culturele agenda
 • De Standaard Magazine met extra aandacht voor wonen, reizen, eten en alles voor een goed leven

En om uw leeservaring compleet te maken...

Het weekend vormt het leesmoment bij uitstek. Op zaterdag vindt u dan ook De Standaard der Letteren bij uw krant, de literaire bijlage boordevol recensies en boekentips.

Hebt u vragen over uw geld en uw leven? De antwoorden vindt u in Mijn Geld. Beleggen, erven, financieren: De Standaard leert u op een toegankelijke manier hoe u financieel geletterd in het leven kunt staan.

Cultuur en wetenschap als vaste waarden

Laat u elke dag enthousiasmeren door het cultuur-, media- en wetenschapsaanbod dat u dagelijks terugvindt in de krant. Elke weekdag vindt u zo de bijlage DS2 in de krant. Elke week krijgt u met RADAR verse cultuurtips. Zo mist u niets van de meest recente boeken, films, series, albums, concerten en tentoonstellingen. RADAR vindt u terug online en in de nieuwsapp DS Nieuws.

DS Audio: journalistiek om naar te luisteren

Met onze podcasts luistert u nu ook naar De Standaard. Onderweg bij het sporten of gewoon thuis. Elke werkdag praat een journalist van De Standaard u bij over een actuele kwestie. Podcasts die u inzicht en verwondering verschaffen.

Ons aanbod voor u uitgelegd

U hebt geen enkele verplichting dankzij dit tijdelijke stuntaanbod

U betaalt eenmalig € 8 en leest op die manier 8 weken lang elke dag De Standaard digitaal en zaterdag op papier. U betaalt € 8 via online betaling. U kunt slechts 1 keer intekenen op dit aanbod. U kunt ook kiezen voor een Super abonnement (van maandag t.e.m. zaterdag de papieren krant en altijd digitaal). Dan betaalt u de eerste maand € 8, daarna leest u 6 maanden aan € 25 per maand. U betaalt maandelijks.

De abonnementsformule bij deze actie:

 • Slim abonnement = zaterdag op papier en dagelijks digitaal (8 weken voor € 8)
 • Super abonnement = van maandag t.e.m. zaterdag op papier + dagelijks digitaal (1ste maand voor € 8, daarna 6 maanden aan € 25 per maand)

Kiest u voor een Slim abonnement dan loopt uw abonnement automatisch af na 8 weken (2 maanden). Indien u graag blijft verder lezen, krijgt u nog steeds gunstige abonnementsvoorwaarden.

Kiest u voor een Super abonnement dan loopt uw abonnement niet automatisch af. U leest 1 maand voor € 8, daarna 6 maanden aan € 25 per maand. U kunt uw abonnement op elk moment stopzetten door contact op te nemen met de klantendienst via telefoon 02/790.21.10 of standaard.be/service. Opzeggen doet u best minimaal 14 kalenderdagen voor de start van uw volgende betaling. Zo hebben wij de tijd de stopzetting tijdig administratief te verwerken.

Geldt dit tijdelijke aanbod ook voor u?

Voorwaarden:

 • Dit is een tijdelijk aanbod, geldig tot en met 30 augustus 2020, enkel geldig in België.
 • Intekenen dient online te gebeuren, via de knoppen bovenaan.
 • Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
 • Het is enkel bestemd voor iemand die nog geen abonnement heeft of had op De Standaard gedurende de laatste 7 maanden op hetzelfde adres.
 • U kunt maar één keer intekenen op dit voordeelabonnement.

Voldoet u niet aan de actievoorwaarden, maar bent u wel benieuwd naar een abonnement? Ontdek onze andere tarieven ›

Hebt u verder nog vragen?

Snelheid Timer Thuislevering Garantie Betaling Meteen lezen Prijs Service Vink