Telephone Shield

Contacteer klantenservice

Via chat

Bel

Stuur een bericht

Bericht Chat Telefoon

Tijdelijk aanbod

Kies de formule die het best bij u past:

Abonneer u nu en lees al vanaf € 15 per maand

 • Prijsgarantie voor 6, 12 of 18 maanden (afhankelijk van uw keuze)
 • Meteen toegang tot alle plus-artikels
 • Altijd opzegbaar
 • U geniet van alle abonneevoordelen

Neem nu de proef op de som

Vandaag staat wetenschap in het hart van zowat elke discussie. Denk maar aan de klimaatopwarming, de kerncentrales en natuurlijk covid-19. Daarom versterkte De Standaard zijn wetenschapsredactie en zet meer dan ooit in op wetenschapsjournalistiek.

We scheiden we het clickbait-kaf van het wetenschappelijk bewezen koren, en gooien alle expertise in de strijd om u snel en betrouwbaar door de actuele ontwikkelingen te gidsen.

TIP: Schrijf u in voor onze nieuwe wetenschapsnieuwsbrief. Elke dinsdag gidst onze wetenschapsredactie u door de meest opmerkelijke evoluties en ontdekkingen.

Schrijf hier in voor de nieuwsbrief

6 redenen waarom u best meteen intekent

De Standaard is meer dan een nieuwskrant. De feiten helder beschreven met onderbouwde duiding en achtergrond. Van politiek over economie tot cultuur en sport – op papier én digitaal. Kies daarom heel bewust voor uw De Standaard-abonnement.

De Standaard zoekt naar de juiste antwoorden

De wereld verandert, om dat te weten hoeft u geen krant te lezen. Maar u wilt weten waarom en hoe die wereld verandert. De redactie van De Standaard staat elke dag opnieuw voor u klaar met antwoorden op de belangrijke vragen van deze tijd. Kwaliteitsjournalistiek met oog voor mensen.


De Standaard, winnaar van 3 Belfius-persprijzen 2019


© Jimmy Kets

Altijd en overal digitaal

Begin uw dag met de ochtendkrant in de app De Standaard Krant. Hier vindt u ook elke werkdag om 17 u. DS Avond, de digitale avondeditie. Doorheen de dag vindt u in de app DS Nieuws alle actualiteit en plusartikels voor abonnees. Via standaard.be hebt u toegang tot alle actualiteit, plusartikels, de ochtendkrant, DS Avond en alle bijlagen – altijd en overal.

Geniet nog meer van het weekend

Op zaterdag is er de goedgevulde weekendkrant, aangevuld met:

 • De Standaard Weekblad met diepgravende reportages, interviews en topfotografie. Én met een grote portie cultuur. Het cultuurnieuws nog meer uitgediept, samen met een uitgebreide culturele agenda
 • De Standaard Magazine met extra aandacht voor wonen, reizen, eten en alles voor een goed leven

En om uw leeservaring compleet te maken...

Het weekend vormt het leesmoment bij uitstek. Op zaterdag vindt u dan ook De Standaard der Letteren bij uw krant, de literaire bijlage boordevol recensies en boekentips.

Hebt u vragen over uw geld en uw leven? De antwoorden vindt u in Mijn Geld. Beleggen, erven, financieren: De Standaard leert u op een toegankelijke manier hoe u financieel geletterd in het leven kunt staan.

Cultuur en wetenschap als vaste waarden

Laat u elke dag enthousiasmeren door het cultuur-, media- en wetenschapsaanbod dat u dagelijks terugvindt in de krant. Elke weekdag vindt u zo de bijlage DS2 in de krant. Elke week krijgt u met RADAR verse cultuurtips. Zo mist u niets van de meest recente boeken, films, series, albums, concerten en tentoonstellingen. RADAR vindt u terug online en in de nieuwsapp DS Nieuws.

De Standaard Podcast: journalistiek om naar te luisteren

Met onze podcasts luistert u nu ook naar De Standaard. Elke werkdag praat een redacteur u persoonlijk bij over een actuele kwestie met een uitgediept verhaal van een 20-tal minuten. Voor onderweg, thuis of tijdens het sporten.

Ons aanbod voor u uitgelegd

U geniet tot 18 maanden voordelig leesplezier

U geniet dankzij dit tijdelijke aanbod tot 18 maanden prijsgarantie. U leest 6, 12 of 18 maanden en dat voor steeds hetzelfde maandbedrag (€ 15 per maand voor een Slim abonnement of een Digitaal abonnement en € 25 per maand voor een Super abonnement). Deze actieprijs is gegarandeerd, ook al voert De Standaard binnen uw gekozen termijn een prijsstijging door.

Formules bij dit aanbod:

 • Super abonnement = van maandag tot en met zaterdag de krant op papier en dagelijks digitaal (de ochtendkrant, DS Avond en alle plus-artikels)
 • Slim abonnement = zaterdag de krant op papier en dagelijks digitaal (de ochtendkrant, DS Avond en alle plus-artikels)
 • Digitaal abonnement = dagelijks digitaal (de ochtendkrant, DS Avond en alle plus-artikels).

U kiest zelf hoe u uw abonnement het liefst wilt betalen: maandelijks via domiciliëring of kredietkaart of in één keer via online betaling of via een overschrijvingsformulier. Na afloop van uw abonnement krijgt u nog steeds gunstige abonnementsvoorwaarden.

Geldt dit tijdelijke aanbod ook voor u?

 • Dit is een tijdelijk aanbod, enkel geldig in België (met uitzondering van het Digitaal abonnement dat wel verkrijgbaar is buiten België).
 • Intekenen dient online te gebeuren via de knoppen bovenaan.
 • Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
 • Het is enkel van toepassing voor een nieuwe (winkel)abonnee. Een nieuwe (winkel)abonnee betekent een meerderjarige persoon die geen (winkel)abonnee is van De Standaard. Het aanbod geldt ook niet als er een abonnee was gedurende de laatste 7 maanden op het betreffende adres.
 • U kunt maar één keer intekenen op dit voordeelabonnement.

Voldoet u niet aan de actievoorwaarden, maar bent u wel benieuwd naar een abonnement? Ontdek onze andere tarieven.

Hebt u verder nog vragen?

Checkmark Arrow Up Close Prijs