Tijdelijk aanbod

€ 3,50
per week

Lees nu de hele week voor minder dan de prijs van het weekend

Actievoorwaarden

U hebt geen enkele verplichting dankzij de flexibele formule

U betaalt de eerste zes maanden maandelijks 14 euro per domiciliëring of kredietkaart voor uw abonnement. Het abonnement wordt aangegaan tegen dit voordeeltarief voor zes maanden en wordt daarna – behoudens opzegging – automatisch verlengd. Vanaf de eerstvolgende betaling, betaalt u per maand de op dat moment geldende abonnementsprijs die u dagelijks vindt in het colofon van de krant. Die abonnementsprijs is op dit moment: 25 euro per maand (elke dag digitaal + op zaterdag de weekendkrant in de bus).

Het abonnement kan op elk moment stopgezet worden door contact op te nemen met de klantendienst via telefoon 02/790.21.10 of standaard.be/klantendienst. Opzeggen doet u best minimaal 14 kalenderdagen voor de start van uw volgende betaling. Zo hebben wij de tijd de stopzetting tijdig administratief te verwerken.

Geldt dit tijdelijke aanbod ook voor u?

De Standaard is meer dan de krant alleen. Eigenlijk is het volledige aanbod te veel om op te sommen. Daarom voorzien we een tijdelijke aanbieding als deze. Zo kunt u intekenen zonder grote verplichtingen en beslissen of het u bevalt.

Daarom zijn er wel een paar voorwaarden aan het aanbod verbonden:

  • Het aanbod is tijdelijk geldig, enkel in België.
  • Intekenen dient online te gebeuren via de knop bovenaan.
  • Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
  • Het is enkel van toepassing voor een nieuwe (winkel)abonnee. Een nieuwe (winkel)abonnee betekent een meerderjarige persoon die geen (winkel) abonnee is van de Standaard. Het aanbod geldt ook niet als er een abonnee was gedurende de laatste 7 maanden op het betreffende adres.
  • U kunt maar 1x intekenen op dit voordeelabonnement.

Voldoet u niet aan de actievoorwaarden, maar bent u wel benieuwd naar een abonnement? Ontdek onze andere tarieven hier.

Hebt u verder nog vragen?

Onze klantendienst helpt u graag verder op het nummer 02/790.21.07 van 8 u. tot 17 u. op weekdagen en van 8 u. tot 12 u. op zaterdag. U kunt ons ook een bericht sturen. Wij streven ernaar uw bericht te beantwoorden binnen de drie werkdagen.