Eindelijk eens een origineel cadeau geven?

Schenk voor valentijn 3 maanden De Standaard

Dit aanbod is enkel geldig in België tot 15 februari 2017. Het aanbod is enkel van toepassing bij tijdige ontvangst van de bestelling via de online registratie-module. Het abonnement wordt door de schenker in eigen naam aangevraagd en betaald. De ontvanger dient nadien zelf het abonnement te activeren op eigen naam.

Het geschenkabonnement 3 maanden De Standaard Premium of Zaterdag+Digitaal: na intekening ontvangt u een digitale cadeaubon en persoonlijke code op het e-mailadres dat u gebruikte bij aanvraag van dit geschenkabonnement. Deze cadeaubon kunt u, samen met de persoonlijke code, bezorgen aan de gelukkige voor het activeren van zijn/haar abonnement uiterlijk op 31 mei 2017.

Uw gegevens worden opgenomen in een gegevensbestand van Mediahuis NV (2050 Antwerpen, Katwilgweg 2) toegankelijk voor Mediahuis-groep (zie www.mediahuis.be/privacy). Ze zijn bestemd voor de verkoop en promotie van producten en diensten van Mediahuis-groep en partners. U heeft via privacy@mediahuis.be recht op inzage, verbetering, schrapping en kosteloos verzet tegen verwerking en doorgifte.

Keer terug »