Summer of love

Tijdelijk
aanbod

Volg 'The Summer of Love', nu 8 weken lang voor maar 8 euro

Actievoorwaarden

U hebt geen enkele verplichting dankzij dit tijdelijk stuntaanbod.

U betaalt eenmalig 8 euro voor 8 weken leesplezier. Het abonnement wordt aangegaan tegen dit voordeeltarief voor twee maanden en wordt niet automatisch verlengd. U leest elke dag digitaal en krijgt op zaterdag de papieren weekendkrant in de bus.

U kan enkel online betalen. Deelnemen aan deze actie bedraagt 8 euro voor 8 weken. U kan slechts eenmalig intekenen op dit voordeelaanbod.

Geldt dit tijdelijke aanbod ook voor u?

De Standaard is meer dan de krant alleen. Eigenlijk is het volledige aanbod te veel om op te sommen. Daarom voorzien we een tijdelijke aanbieding als deze. Zo kunt u intekenen zonder grote verplichtingen en beslissen of het u bevalt.

Daarom zijn er wel een paar voorwaarden aan het aanbod verbonden:

  • Het aanbod is tijdelijk geldig, enkel in BelgiĆ«.
  • Intekenen dient online te gebeuren via de knop bovenaan.
  • Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
  • Het is enkel van toepassing voor een nieuwe (winkel)abonnee. Een nieuwe (winkel)abonnee betekent een meerderjarige persoon die geen (winkel)abonnee is van De Standaard of dat was gedurende de laatste 7 maanden op het betreffende adres.
  • U kunt maar 1x intekenen op dit voordeelabonnement.

Voldoet u niet aan de actievoorwaarden, maar bent u wel benieuwd naar een abonnement? Ontdek onze andere tarieven hier.

Hebt u verder nog vragen?

Onze klantendienst helpt u graag verder op het nummer 02/790.21.07 van 8 u. tot 17 u. op weekdagen en van 8 u. tot 12 u. op zaterdag. U kunt ons ook een bericht sturen. Wij streven ernaar uw bericht te beantwoorden binnen de drie werkdagen.