Ja, ik neem nu een digitaal abonnement op De Standaard

Ik lees mijn eerste maand voor maar € 23€ 1

  • Veilige betaling
  • Vanaf € 1
  • Klantendienst: 02/790 21 06
Flexibele formule
U betaalt uw abonnement via domiciliëring of kredietkaart. Het abonnement wordt aangegaan tegen voordeeltarief voor één maand en wordt daarna –behoudens opzegging– automatisch verlengd. Vanaf de eerstvolgende betaling, betaalt u per maand de abonnementsprijs die u dagelijks vindt in de colofon van de krant. De abonnementsprijs voor De Standaard Digitaal is nu 23 euro per maand. Het abonnement kan op elk moment stopgezet worden door contact op te nemen met de klantendienst via telefoon 02/790.21.10 of www.standaard.be/klantendienst. Opzeggen doet u minimaal 14 kalenderdagen voor de start van uw volgende periode.

Actievoorwaarden
Het aanbod is tijdelijk geldig, enkel in België. Het aanbod is enkel van toepassing bij tijdige ontvangst van de bestelling via de online registratie-module. Dit aanbod is persoonlijk, niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of een abonnement op De Standaard gedurende de laatste 7 maanden op hetzelfde adres. U kunt maar 1x intekenen op dit voordeelabonnement.

Hebt u verder nog vragen?
Onze klantendienst helpt u graag verder op het nummer 02/790.21.06 van 8 u. tot 17 u. op weekdagen en van 8 u. tot 12 u. op zaterdag. U kunt ons ook een bericht sturen: klik hier. Wij streven ernaar uw bericht te beantwoorden binnen de drie werkdagen.