medal1

Ontdek het aanbod ›

4 weken De Standaard voor maar € 1

 

Kies de formule die het best bij u past:

Digitaal abonnement

U kiest voor de formule Digitaal: toegang tot de digitale krant (de ochtendkrant en dS Avond) en toegang tot alle plus-artikels op de website en op de mobiele app dS Nieuws.

U kiest de eerste maand voor € 1 en daarna 6 maanden lang voor maar € 15 per maand in plaats van € 23 per maand. U geniet 7 maanden prijsgarantie.

Slim abonnement

U kiest voor de formule Slim: op zaterdag de papieren weekendkrant in de bus + elke dag digitaal (de ochtendkrant, dS Avond, de mobiele app dS Nieuws en toegang tot de volledige website).

U leest de eerste maand voor € 1 en daarna 6 maanden lang voor maar € 15 per maand in plaats van € 25,50 per maand. U geniet 7 maanden prijsgarantie.

 
 
Eerste 4 weken
Daarna 6 maanden
Digitaal abonnement
Altijd toegang tot alle plus-artikels + digitale krant
eerste 4 weken
€ 1
i.p.v. € 23
daarna 6 maanden
€ 15
per maand
Slim abonnement
Op zaterdag de papieren krant + altijd digitaal
eerste 4 weken
€ 1
i.p.v. € 25,50
daarna 6 maanden
€ 15
per maand
Ontdek het aanbod ›

U kunt nu genieten van voordelig leesplezier: u leest voor maar € 1 per week gedurende 2 maanden. Zo betaalt u voor de eerste twee maanden maar € 4 per maand (= € 1 x 4 weken). Vanaf uw derde maand betaalt u het op dat moment geldende tarief, te vinden in het colofon van de krant. Op dit moment is het tarief voor een maand leesplezier weekendkrant + elke dag digitaal € 25.

 • Toegang tot alle plus-artikels
 • U betaalt maandelijks
 • Gemakkelijk stopzetten wanneer u maar wilt

U hebt al eens geproefd van De Standaard? Klik hier

6 redenen waarom u best meteen intekent

De Standaard is meer dan een nieuwskrant. De feiten helder beschreven met onderbouwde duiding en achtergrond. Van politiek over economie tot cultuur en sport – op papier én digitaal. Kies daarom heel bewust voor uw De Standaard-abonnement.

De Standaard zoekt naar de juiste antwoorden

De wereld verandert, om dat te weten hoeft u geen krant te lezen. Maar u wilt weten waarom en hoe die wereld verandert. De redactie van De Standaard staat elke dag opnieuw voor u klaar met antwoorden op de belangrijke vragen van deze tijd. Kwaliteitsjournalistiek met oog voor mensen.


De Standaard, winnaar van 3 Belfius-persprijzen 2019

Altijd en overal digitaal

Begin uw dag met de ochtendkrant in de app De Standaard Krant. Hier vindt u ook elke werkdag om 17 u. DS Avond, de digitale avondeditie. Doorheen de dag vindt u in de app DS Nieuws alle actualiteit en plusartikels voor abonnees. Via standaard.be hebt u toegang tot alle actualiteit, plusartikels, de ochtendkrant, DS Avond en alle bijlagen – altijd en overal.

Geniet nog meer van het weekend

Op zaterdag is er de goedgevulde weekendkrant, aangevuld met:

 • De Standaard Weekblad met diepgravende reportages, interviews en topfotografie. Én met een grote portie cultuur. Het cultuurnieuws nog meer uitgediept, samen met een uitgebreide culturele agenda
 • De Standaard Magazine met extra aandacht voor wonen, reizen, eten en alles voor een goed leven

En om uw leeservaring compleet te maken...

Het weekend vormt het leesmoment bij uitstek. Op zaterdag vindt u dan ook De Standaard der Letteren bij uw krant, de literaire bijlage boordevol recensies en boekentips.

Hebt u vragen over uw geld en uw leven? De antwoorden vindt u in Mijn Geld. Beleggen, erven, financieren: De Standaard leert u op een toegankelijke manier hoe u financieel geletterd in het leven kunt staan.

Cultuur en wetenschap als vaste waarden

Laat u elke dag enthousiasmeren door het cultuur-, media- en wetenschapsaanbod dat u dagelijks terugvindt in de krant. Elke weekdag vindt u zo de bijlage DS2 in de krant. Elke week krijgt u met RADAR verse cultuurtips. Zo mist u niets van de meest recente boeken, films, series, albums, concerten en tentoonstellingen. RADAR vindt u terug online en in de nieuwsapp DS Nieuws.

DS Audio: journalistiek om naar te luisteren

Met onze podcasts luistert u nu ook naar De Standaard. Onderweg bij het sporten of gewoon thuis. Elke werkdag praat een journalist van De Standaard u bij over een actuele kwestie. Podcasts die u inzicht en verwondering verschaffen.

Ons aanbod voor u uitgelegd

U hebt geen enkele verplichting dankzij dit tijdelijke aanbod

U betaalt de eerste maand € 1 en daarna gedurende 6 maanden € 15 per maand (Slim abonnement) of € 15 per maand (Digitaal abonnement). U kan betalen via domiciliëring of via kredietkaart. Het abonnement wordt aangegaan tegen voordeeltarief voor 7 maanden en wordt daarna – behoudens opzegging – automatisch verlengd. Vanaf de eerstvolgende betaling betaalt u per maand de abonnementsprijs die u dagelijks vindt in het colofon van de krant. De abonnementsprijs is op dit moment € 23 voor een Digitaal abonnement en € 25,50 voor Slim abonnement.

De abonnementsformule bij deze actie:

 • Digitaal abonnement = altijd toegang tot alle plus-artikels + digitale krant (de ochtendkrant en DS Avond)
 • Slim abonnement = de papieren krant op zaterdag en elke dag digitaal (de ochtendkrant, DS Avond, de mobiele app DS Nieuws en toegang tot de volledige website).

Geldt dit tijdelijke aanbod ook voor u?

De Standaard is meer dan de krant alleen. Eigenlijk is het volledige aanbod te veel om op te sommen. Daarom voorzien we een aanbieding zoals deze. Zo kunt u intekenen zonder verdere verplichtingen en beslissen of het u bevalt.

Daarom zijn er wel een paar voorwaarden aan het aanbod verbonden:

 • Het aanbod is tijdelijk geldig, enkel in België. (met uitzondering van het Digitaal abonnement dat wel verkrijgbaar is in buiten België).
 • Intekenen dient online te gebeuren via de knop bovenaan.
 • Dit aanbod is persoonlijk voor u bedoeld en niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
 • Het is enkel van toepassing voor een nieuwe (winkel)abonnee. Een nieuwe (winkel)abonnee betekent een meerderjarige persoon die geen (winkel)abonnee is van De Standaard. Het aanbod geldt ook niet als er een abonnee was gedurende de laatste 7 maanden op het betreffende adres.
 • U kunt slechts 1 keer intekenen op dit voordeelabonnement.

Voldoet u niet aan de actievoorwaarden, maar bent u wel benieuwd naar een abonnement? Ontdek onze andere tarieven.

Hebt u verder nog vragen?

Contacteer klantenservice

Via chat

Bel

Stuur een bericht

Bericht Chat Telefoon