Ontdek het aanbod ›

4 weken De Standaard voor maar 1 euro

 

Tijdelijk
aanbod

4 weken De Standaard voor maar 1 euro

dan 44% korting voor een half jaar

Kies de formule die het best bij u past:

Dagelijks Digitaal

U kiest voor de formule Digitaal: de ochtendkrant digitaal, dS Avond, de mobiele app dS Nieuws en toegang tot de volledige website.

U leest de eerste maand voor 1 euro en daarna 6 maanden lang voor maar 14 euro per maand in plaats van 23 euro per maand. U geniet van 7 maanden prijsgarantie.

Zaterdag papier + dagelijks digitaal

U kiest voor de formule Zaterdag+Digitaal: op zaterdag de papieren weekendkrant in de bus + elke dag digitaal (de ochtendkrant, dS Avond, de mobiele app dS Nieuws en toegang tot de volledige website).

U leest de eerste maand voor 1 euro en daarna 6 maanden lang voor maar 14 euro per maand in plaats van 25 euro per maand. U geniet van 7 maanden prijsgarantie.

 
 
Eerste 4 weken
Dan tot -44% voor een half jaar
Dagelijks digitaal
1 euro
i.p.v. 23 euro
3,50 euro
per week
Zaterdag papier + dagelijks digitaal
1 euro
i.p.v. 25 euro
3,50 euro
per week

Ontdek het aanbod ›

U kunt nu genieten van voordelig leesplezier: u leest voor maar 1 euro per week gedurende 2 maanden. Zo betaalt u voor de eerste twee maanden maar 4 euro per maand (= 1 euro x 4 weken). Vanaf uw derde maand betaalt u het op dat moment geldende tarief, te vinden in het colofon van de krant. Op dit moment is het tarief voor een maand leesplezier weekendkrant + elke dag digitaal 25 euro.

 • Lees onbeperkt digitaal
 • U betaalt maandelijks
 • Gemakkelijk stopzetten wanneer u maar wilt

U hebt al eens geproefd van De Standaard? Klik hier

5 redenen waarom u best meteen intekent

De Standaard komt op voor de waarheid

U hebt als burger het recht op de waarheid, om te weten wat er leeft in de wereld. Dat vraagt een bepaalde vorm van kwaliteitsjournalistiek die verder kijkt en dieper graaft. Dat is de opdracht die De Standaard zichzelf geeft. Uitdagen wat schijnbaar onomstotelijk vaststaat. En aanreiken wat écht de moeite waard is.

U leest de krant altijd en overal handig digitaal

 • dS Krant: in deze app voor smartphone en tablet leest u de krant én elke werkdag dS Avond
 • dS Nieuws: de gratis mobiele app met 24/7 snelnieuws én betalende dS+ artikels.
 • Standaard.be: de website met het gratis snelnieuws én betalende dS+ artikels (+ toegang tot het archief sinds 2002

Lekker leesweekend met de weekendkrant én twee magazines

Zaterdagochtend valt een weekendkrant boordevol verhelderende reportages en opiniestukken in uw bus. Naast de krant krijgt u:

 • dS Magazine om helemaal mee te zijn op vlak van lifestyle
 • dS Weekblad met diepgravende reportages en interviews
 • Extra katernen: Cultuur & Media, Economie, Wonen & Reizen

Uniek: dS Avond met het belangrijkste nieuws van die dag

dS Avond zorgt voor een terugblik op de dag met een vleugje humor. Elke werkdag om 17 uur vindt u dS Avond in de app dS Krant of via de website. Ideaal om onderuit te zakken in de zetel. Zo is De Standaard de enige Belgische krant met een digitale avondeditie.

Elke dag uw portie cultuur, media en wetenschap

Wat is kunst, wat is prul? Wat is televisie die ertoe doet? Wat is theater waar plezier of verontwaardiging van afspat? Wat vertelt cultuur over onze wereld?

In de uitneembare media- en cultuurbijlage dS2 onderzoeken we deze vragen elke dag. Op vrijdag is er ook de boekenbijlage De Standaard der Letteren.

Ons aanbod voor u uitgelegd

U hebt geen enkele verplichting dankzij dit tijdelijke aanbod

U betaalt de eerste maand 1 euro en daarna gedurende 6 maanden 14 euro per maand. Op die manier leest u elke dag digitaal of elke dag digitaal + zaterdag op papier. U kan betalen via domiciliëring of via kredietkaart. Het abonnement wordt aangegaan tegen voordeeltarief voor 7 maanden en wordt daarna – behoudens opzegging – automatisch verlengd. Vanaf de eerstvolgende betaling betaalt u per maand de abonnementsprijs die u dagelijks vindt in het colofon van de krant. De abonnementsprijs is op dit moment 23 euro voor een digitaal abonnement en 25 euro voor zaterdag + digitaal abonnement.

De abonnementsformule bij deze actie:

 • Digitaal = elke dag digitaal
 • Zaterdag+Digitaal = zaterdag op papier en dagelijks digitaal

Geldt dit tijdelijke aanbod ook voor u?

De Standaard is meer dan de krant alleen. Eigenlijk is het volledige aanbod te veel om op te sommen. Daarom voorzien we een aanbieding zoals deze. Zo kunt u intekenen zonder verdere verplichtingen en beslissen of het u bevalt.

Daarom zijn er wel een paar voorwaarden aan het aanbod verbonden:

 • Het aanbod is tijdelijk geldig, enkel in België.
 • Intekenen dient online te gebeuren via de knop bovenaan.
 • Dit aanbod is persoonlijk voor u bedoeld en niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
 • Het is enkel van toepassing voor een nieuwe (winkel)abonnee. Een nieuwe (winkel)abonnee betekent een meerderjarige persoon die geen (winkel)abonnee is van De Standaard of dat was gedurende de laatste 7 maanden op het betreffende adres.
 • U kunt slechts 1 keer intekenen op dit voordeelabonnement.

Voldoet u niet aan de actievoorwaarden, maar bent u wel benieuwd naar een abonnement? Ontdek onze andere tarieven.

Hebt u verder nog vragen?

Onze klantendienst helpt u graag verder op het nummer 02/790.21.07 van 8 u. tot 17 u. op weekdagen en van 8 u. tot 12 u. op zaterdag. U kunt ons ook een bericht sturen. Wij streven ernaar uw bericht te beantwoorden binnen de drie werkdagen.