medal1

Ontdek het aanbod ›

4 weken De Standaard voor maar € 1

 

Tijdelijk
aanbod

4 weken De Standaard voor maar € 1

dan tot 41% korting voor een half jaar

Kies de formule die het best bij u past:

Digitaal abonnement

U kiest voor de formule Digitaal: toegang tot de digitale krant (de ochtendkrant en dS Avond) en toegang tot alle plus-artikels op de website en op de mobiele app dS Nieuws.

U kiest de eerste maand voor € 1 en daarna 6 maanden lang voor maar € 15 per maand in plaats van € 23 per maand. U geniet 7 maanden prijsgarantie.

Slim abonnement

U kiest voor de formule Slim: op zaterdag de papieren weekendkrant in de bus + elke dag digitaal (de ochtendkrant, dS Avond, de mobiele app dS Nieuws en toegang tot de volledige website).

U leest de eerste maand voor € 1 en daarna 6 maanden lang voor maar € 15 per maand in plaats van € 25,50 per maand. U geniet 7 maanden prijsgarantie.

 
 
Eerste 4 weken
Daarna 6 maanden
Digitaal abonnement
Altijd toegang tot alle plus-artikels + digitale krant
eerste 4 weken
€ 1
i.p.v. € 23
daarna 6 maanden
€ 15
per maand
Slim abonnement
Op zaterdag de papieren krant + altijd digitaal
eerste 4 weken
€ 1
i.p.v. € 25,50
daarna 6 maanden
€ 15
per maand
Ontdek het aanbod ›

U kunt nu genieten van voordelig leesplezier: u leest voor maar € 1 per week gedurende 2 maanden. Zo betaalt u voor de eerste twee maanden maar € 4 per maand (= € 1 x 4 weken). Vanaf uw derde maand betaalt u het op dat moment geldende tarief, te vinden in het colofon van de krant. Op dit moment is het tarief voor een maand leesplezier weekendkrant + elke dag digitaal € 25.

 • Toegang tot alle artikels
 • U betaalt maandelijks
 • Gemakkelijk stopzetten wanneer u maar wilt

U hebt al eens geproefd van De Standaard? Klik hier

5 uitstekende redenen om meteen in te tekenen

De Standaard is meer dan een nieuwskrant. De feiten helder beschreven met onderbouwde duiding en achtergrond. Van politiek over economie tot cultuur en sport – op papier én digitaal. Kies daarom heel bewust voor uw De Standaard-abonnement.

De Standaard komt op voor de waarheid

U hebt als burger recht op de waarheid, om te weten wat er leeft in de wereld. Dat vraagt een bepaalde vorm van kwaliteitsjournalistiek die verder kijkt en dieper graaft. Dat is de opdracht die De Standaard zichzelf geeft. Uitdagen wat schijnbaar onomstotelijk vaststaat. En aanreiken wat écht de moeite waard is.

De Standaard, winnaar van 3 Belfius-persprijzen 2019

Altijd en overal digitaal

Begin uw dag met de ochtendkrant in dS Krant. In deze app kunt u vanaf 17 uur ook elke werkdag dS Avond vinden, die een verhelderende terugblik biedt op de dag. De mobiele app dS Nieuws presenteert u 24/7 actualiteit en artikels uit de sectie dS+. En via standaard.be hebt u toegang tot alle actualiteit, dS+, de ochtendkrant, dS Avond en alle bijlagen – altijd en overal.

Geniet nog meer van het weekend

Op zaterdag is er de goedgevulde weekendkrant, aangevuld met:

 • dS Magazine vol lifestylenieuws en -suggesties
 • dS Weekblad voor diepgravende reportages, interviews en topfotografie
 • Cultuur & Media, Economie en Wonen & Reizen

Cultuur, media, wetenschap en economie

Laat u telkens opnieuw inspireren en enthousiasmeren door het cultuur-, media- en wetenschapsaanbod dat u dagelijks terugvindt in dS2. Voor de boekenliefhebbers is er elke vrijdag de bijlage De Standaard der Letteren. En al uw geldvragen krijgen een (verrassend) antwoord in Mijn geld – elke donderdag in uw krant.

Elke werkdag: dS Audio

Journalistiek om naar te luisteren. Dat is dS Audio. Elke werkdag krijgt u een nieuwe podcast met één verhaal dat u gehoord moet hebben, verteld door een redacteur van de Standaard. Om naar te luisteren wanneer lezen geen optie is, onderweg, bij het sporten of gewoon thuis. Zo blijft u altijd geïnformeerd.

Ons aanbod voor u uitgelegd

U hebt geen enkele verplichting dankzij dit tijdelijke aanbod

U betaalt de eerste maand € 1 en daarna gedurende 6 maanden € 15 per maand (Slim abonnement) of € 15 per maand (Digitaal abonnement). U kan betalen via domiciliëring of via kredietkaart. Het abonnement wordt aangegaan tegen voordeeltarief voor 7 maanden en wordt daarna – behoudens opzegging – automatisch verlengd. Vanaf de eerstvolgende betaling betaalt u per maand de abonnementsprijs die u dagelijks vindt in het colofon van de krant. De abonnementsprijs is op dit moment € 23 voor een Digitaal abonnement en € 25,50 voor Slim abonnement.

De abonnementsformule bij deze actie:

 • Digitaal abonnement = altijd toegang tot alle plus-artikels + digitale krant (de ochtendkrant en dS Avond)
 • Slim abonnement = de papieren krant op zaterdag en elke dag digitaal (de ochtendkrant, dS Avond, de mobiele app dS Nieuws en toegang tot de volledige website).

Geldt dit tijdelijke aanbod ook voor u?

De Standaard is meer dan de krant alleen. Eigenlijk is het volledige aanbod te veel om op te sommen. Daarom voorzien we een aanbieding zoals deze. Zo kunt u intekenen zonder verdere verplichtingen en beslissen of het u bevalt.

Daarom zijn er wel een paar voorwaarden aan het aanbod verbonden:

 • Het aanbod is tijdelijk geldig, enkel in België. (met uitzondering van het Digitaal abonnement dat wel verkrijgbaar is in buiten België).
 • Intekenen dient online te gebeuren via de knop bovenaan.
 • Dit aanbod is persoonlijk voor u bedoeld en niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
 • Het is enkel van toepassing voor een nieuwe (winkel)abonnee. Een nieuwe (winkel)abonnee betekent een meerderjarige persoon die geen (winkel)abonnee is van De Standaard. Het aanbod geldt ook niet als er een abonnee was gedurende de laatste 7 maanden op het betreffende adres.
 • U kunt slechts 1 keer intekenen op dit voordeelabonnement.

Voldoet u niet aan de actievoorwaarden, maar bent u wel benieuwd naar een abonnement? Ontdek onze andere tarieven.