Ontdek het aanbod ›

4 weken De Standaard voor maar 1 euro

 

Tijdelijk
aanbod

4 weken De Standaard voor maar 1 euro

Dan 44% korting voor een half jaar.

Actievoorwaarden

U hebt geen enkele verplichting dankzij de flexibele formule

U betaalt de eerste maand 1 euro en daarna 6 maanden maandelijks 14 euro per domiciliëring of kredietkaart voor uw abonnement. Het abonnement wordt aangegaan tegen dit voordeeltarief voor zeven maanden en wordt daarna – behoudens opzegging – automatisch verlengd. Vanaf de eerstvolgende betaling betaalt u per maand de op dat moment geldende abonnementsprijs die u dagelijks vindt in het colofon van de krant. Die abonnementsprijs is op dit moment 23 euro voor een digitaal abonnement en 25 euro voor een zaterdag + digitaal abonnement.

Het abonnement kan op elk moment worden stopgezet door contact op te nemen met de klantendienst via telefoon 02/790.21.10 of standaard.be/klantendienst. Opzeggen doet u best minimaal 14 kalenderdagen voor de start van uw volgende betaling. Zo hebben wij de tijd de stopzetting tijdig administratief te verwerken.

Geldt dit tijdelijke aanbod ook voor u?

De Standaard is meer dan de krant alleen. Eigenlijk is het volledige aanbod te veel om op te sommen. Daarom voorzien we een tijdelijke aanbieding als deze. Zo kunt u intekenen zonder grote verplichtingen en beslissen of het u bevalt.

Daarom zijn er wel een paar voorwaarden aan het aanbod verbonden:

  • Het aanbod is tijdelijk geldig, enkel in België.
  • Intekenen dient online te gebeuren via de knop bovenaan.
  • Dit aanbod is persoonlijk voor u bedoeld en niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
  • Het is enkel van toepassing voor een nieuwe (winkel)abonnee. Een nieuwe (winkel)abonnee betekent een meerderjarige persoon die geen (winkel)abonnee is van De Standaard of dat was gedurende de laatste 7 maanden op het betreffende adres.
  • U kunt slechts 1 keer intekenen op dit voordeelabonnement.

Voldoet u niet aan de actievoorwaarden, maar bent u wel benieuwd naar een abonnement? Ontdek onze andere tarieven hier.

Hebt u verder nog vragen?

Onze klantendienst helpt u graag verder op het nummer 02/790.21.07 van 8 u. tot 17 u. op weekdagen en van 8 u. tot 12 u. op zaterdag. U kunt ons ook een bericht sturen. Wij streven ernaar uw bericht te beantwoorden binnen de drie werkdagen.