Ontdek het aanbod ›

4 weken De Standaard voor maar € 1

 

Tijdelijk
aanbod

4 weken De Standaard voor maar € 1

dan 44% korting voor een half jaar

Kies de formule die het best bij u past:

Dagelijks Digitaal

U kiest voor de formule Digitaal: de ochtendkrant digitaal, dS Avond, de mobiele app dS Nieuws en toegang tot de volledige website.

U leest de eerste maand voor € 1 en daarna 6 maanden lang voor maar € 14 per maand in plaats van € 23 per maand. U geniet van 7 maanden prijsgarantie.

Zaterdag papier + dagelijks digitaal

U kiest voor de formule Zaterdag+Digitaal: op zaterdag de papieren weekendkrant in de bus + elke dag digitaal (de ochtendkrant, dS Avond, de mobiele app dS Nieuws en toegang tot de volledige website).

U leest de eerste maand voor € 1 en daarna 6 maanden lang voor maar € 14 per maand in plaats van € 25 per maand. U geniet van 7 maanden prijsgarantie.

 
 
Eerste 4 weken
Dan tot -44% voor een half jaar
Dagelijks digitaal
€ 1
i.p.v. € 23
€ 3,50
per week
Zaterdag papier + dagelijks digitaal
€ 1
i.p.v. € 25
€ 3,50
per week

Ontdek het aanbod ›

U kunt nu genieten van voordelig leesplezier: u leest voor maar € 1 per week gedurende 2 maanden. Zo betaalt u voor de eerste twee maanden maar € 4 per maand (= € 1 x 4 weken). Vanaf uw derde maand betaalt u het op dat moment geldende tarief, te vinden in het colofon van de krant. Op dit moment is het tarief voor een maand leesplezier weekendkrant + elke dag digitaal € 25.

 • Lees onbeperkt digitaal
 • U betaalt maandelijks
 • Gemakkelijk stopzetten wanneer u maar wilt

U hebt al eens geproefd van De Standaard? Klik hier

4 redenen waarom u best meteen intekent

De Standaard komt op voor de waarheid

U hebt als burger recht op de waarheid, om te weten wat er leeft in de wereld. Dat vraagt een bepaalde vorm van kwaliteitsjournalistiek die verder kijkt en dieper graaft. Dat is de opdracht die De Standaard zichzelf geeft. Uitdagen wat schijnbaar onomstotelijk vaststaat. En aanreiken wat écht de moeite waard is.

De Standaard, winnaar van 2 Belfius-persprijzen 2018

Altijd en overal digitaal

egin uw dag met de ochtendkrant in dS Krant. In deze app kunt u vanaf 17 uur ook elke werkdag dS Avond vinden, die een verhelderende terugblik biedt op de dag. De mobiele app dS Nieuws presenteert u 24/7 actualiteit en artikels uit de sectie dS+. En via standaard.be hebt u toegang tot alle actualiteit, dS+, de ochtendkrant, dS Avond en alle bijlagen – altijd en overal.

Geniet nog meer van het weekend

Op zaterdag is er de goedgevulde weekendkrant, aangevuld met:

 • dS Magazine vol lifestylenieuws -en suggesties
 • dS Weekblad met diepgravende reportages, interviews en topfotografie
 • Cultuur & Media, Economie en Wonen & Reizen

Cultuur, media, economie en wetenschap

Laat u telkens opnieuw inspireren en enthousiasmeren door het cultuur-, media- en wetenschapsaanbod dat u dagelijks terugvindt in dS2. Voor de boekenliefhebbers is er elke vrijdag de bijlage De Standaard der Letteren. En al uw geldvragen krijgen een (verrassend) antwoord in Mijn geld – elke donderdag in uw krant.

Ons aanbod voor u uitgelegd

U hebt geen enkele verplichting dankzij dit tijdelijke aanbod

U betaalt de eerste maand € 1 en daarna gedurende 6 maanden € 14 per maand. Op die manier leest u elke dag digitaal of elke dag digitaal + zaterdag op papier. U kan betalen via domiciliëring of via kredietkaart. Het abonnement wordt aangegaan tegen voordeeltarief voor 7 maanden en wordt daarna – behoudens opzegging – automatisch verlengd. Vanaf de eerstvolgende betaling betaalt u per maand de abonnementsprijs die u dagelijks vindt in het colofon van de krant. De abonnementsprijs is op dit moment € 23 voor een digitaal abonnement en 25 voor zaterdag + digitaal abonnement.

De abonnementsformule bij deze actie:

 • Digitaal = elke dag digitaal
 • Zaterdag+Digitaal = zaterdag op papier en dagelijks digitaal

Geldt dit tijdelijke aanbod ook voor u?

De Standaard is meer dan de krant alleen. Eigenlijk is het volledige aanbod te veel om op te sommen. Daarom voorzien we een aanbieding zoals deze. Zo kunt u intekenen zonder verdere verplichtingen en beslissen of het u bevalt.

Daarom zijn er wel een paar voorwaarden aan het aanbod verbonden:

 • Het aanbod is tijdelijk geldig, enkel in België.
 • Intekenen dient online te gebeuren via de knop bovenaan.
 • Dit aanbod is persoonlijk voor u bedoeld en niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
 • Het is enkel van toepassing voor een nieuwe (winkel)abonnee. Een nieuwe (winkel)abonnee betekent een meerderjarige persoon die geen (winkel)abonnee is van De Standaard of dat was gedurende de laatste 7 maanden op het betreffende adres.
 • U kunt slechts 1 keer intekenen op dit voordeelabonnement.

Voldoet u niet aan de actievoorwaarden, maar bent u wel benieuwd naar een abonnement? Ontdek onze andere tarieven.

Hebt u verder nog vragen?

Onze klantendienst helpt u graag verder op het nummer 02/790.21.07 van 8 u. tot 17 u. op weekdagen en van 8 u. tot 12 u. op zaterdag. U kunt ons ook een bericht sturen. Wij streven ernaar uw bericht te beantwoorden binnen de drie werkdagen.