Neem nu een abonnement en ontvang 2 gratis tickets voor Nacht van De Standaard

Actievoorwaarden

U hebt geen enkele verplichting dankzij dit tijdelijk stuntaanbod.

U betaalt eenmalig 69 euro voor Premiumabonnement of 49 euro voor een Zaterdag+Digitaalabonnement voor 3 maanden leesplezier. Het abonnement wordt aangegaan tegen dit voordeeltarief voor drie maanden en wordt niet automatisch verlengd. U leest elke dag digitaal en krijgt ofwel van maandag t.e.m. zaterdag de papieren krant in de bus ofwel enkel op zaterdag.

U kan enkel via overschrijving of via online betaling. Deelnemen aan deze actie bedraagt 69 euro (premium) of 49 euro (zaterdag+digitaal) voor 3 maanden. U kan slechts eenmalig intekenen op dit voordeelaanbod.

Geldt dit tijdelijk aanbod ook voor u?

De Standaard is meer dan de krant alleen. Eigenlijk is het volledige aanbod te veel om op te sommen. Daarom voorzien we een tijdelijke aanbieding als deze. Zo kunt u intekenen zonder grote verplichtingen en beslissen of het u bevalt.

Daarom zijn er wel een paar voorwaarden aan het aanbod verbonden:

  • Het aanbod is tijdelijk geldig, enkel in BelgiĆ«.
  • Intekenen dient online te gebeuren of via de voordeelkaart bij de brief.
  • Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
  • Het is enkel van toepassing voor een nieuwe (winkel)abonnee. Een nieuwe (winkel)abonnee betekent een meerderjarige persoon die geen (winkel)abonnee is van De Standaard of dat was gedurende de laatste 7 maanden op het betreffende adres.
  • U kunt maar 1x intekenen op dit voordeelabonnement.

Voldoet u niet aan de actievoorwaarden, maar bent u wel benieuwd naar een abonnement? Ontdek onze andere tarieven hier.

Hebt u verder nog vragen?

Onze klantendienst helpt u graag verder op het nummer 02/790.21.07 van 8 u. tot 17 u. op weekdagen en van 8 u. tot 12 u. op zaterdag. U kunt ons ook een bericht sturen.