Nu 1ste maand voor € 23 € 1 Ja, ik proef nu ›
 

Ja, ik neem nu een digitaal abonnement op De Standaard

Ik lees mijn eerste maand voor maar € 23€ 1

De Standaard Digitaal,
op uw smartphone, tablet, laptop en pc

€ 23
Nu 1ste maand voor € 1

Met deze formule kiest u voor het digitale aanbod van De Standaard. U ontvangt geen papieren krant. i
  • dS Nieuws: de mobiele app met 24/7 snelnieuws. Snel en betrouwbaar nieuws op elk moment van dag.
  • dS Krant: met deze app voor smartphone en tablet leest u de ochtendkrant en dS Avond waar en wanneer u maar wilt. U leest de ochtendkrant en alle bijlagen van de krant digitaal, en elke werkdag om 17 uur brengt dS Avond u een terugblik op de dag met een vleugje humor.
  • Standaard.be: de website met snelnieuws én dS+. Alle stukken, exclusief voorbehouden voor abonnees, zijn op de site gemarkeerd met het label dS+. Daaronder horen alle artikels van de ochtendkrant en dS Avond. Bovendien staan alle kranten sedert 2002 online en zijn er onder anderen cultuurtips van de redactie.
  • Veilige betaling
  • Vanaf € 1
  • Klantendienst: 02/790 21 06

Lees uw eerste maand De Standaard voor maar 1 euro:

  • Meteen beginnen lezen
  • Een maand voordelig lezen en daarna onafgebroken verder lezen aan het reguliere tarief
  • Uitschrijven wanneer u wil

Teken vandaag nog in, dit aanbod is het ideale moment om u voordelig aan te sluiten bij meer dan 361.200 lezers die De Standaard verkiezen voor hun dagelijkse portie nieuws.

U hebt al eens geproefd van De Standaard? Klik hier >

Flexibele formule
U betaalt uw abonnement via domiciliëring of kredietkaart. Het abonnement wordt aangegaan tegen voordeeltarief voor één maand en wordt daarna –behoudens opzegging– automatisch verlengd. Vanaf de eerstvolgende betaling, betaalt u per maand de abonnementsprijs die u dagelijks vindt in de colofon van de krant. De abonnementsprijs voor De Standaard Digitaal is nu 23 euro per maand. Het abonnement kan op elk moment stopgezet worden door contact op te nemen met de klantendienst via telefoon 02/790.21.10 of www.standaard.be/klantendienst. Opzeggen doet u minimaal 14 kalenderdagen voor de start van uw volgende periode.

Actievoorwaarden
Het aanbod is tijdelijk geldig, enkel in België. Het aanbod is enkel van toepassing bij tijdige ontvangst van de bestelling via de online registratie-module. Dit aanbod is persoonlijk, niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of een abonnement op De Standaard gedurende de laatste 7 maanden op hetzelfde adres. U kunt maar 1x intekenen op dit voordeelabonnement.

Hebt u verder nog vragen?
Onze klantendienst helpt u graag verder op het nummer 02/790.21.06 van 8 u. tot 17 u. op weekdagen en van 8 u. tot 12 u. op zaterdag. U kunt ons ook een bericht sturen: klik hier. Wij streven ernaar uw bericht te beantwoorden binnen de drie werkdagen.