1 maand De Standaard voor maar 1 euro

dan 30% korting voor een heel jaar

Actievoorwaarden

U hebt geen enkele verplichting dankzij de flexibele formule

U betaalt maandelijks per domiciliƫring of kredietkaart voor uw abonnement:
  • De eerste maand betaalt u 1 euro indien u kiest voor de formule Digitaal, 4 euro indien u kiest voor de formule Zaterdag + Digitaal en 8 euro indien u kiest voor de formule Premium (elke dag papier + elke dag digitaal).
  • Daarna geniet u de volgende 12 maanden 30% korting op de abonnementsprijs. Zo betaalt u maar 16,10 euro/maand voor Digitaal, 17,50 euro/maand voor Zaterdag + Digitaal of 23,10 euro/maand voor Premium.
  • Het abonnement wordt aangegaan tegen voordeeltarief voor 13 maanden (1ste maand promotarief daarna 12 maanden 30% korting) en wordt daarna - behoudens opzegging - automatisch verlengd. Vanaf de eerstvolgende betaling, betaalt u per maand de abonnementsprijs die u dagelijks vindt in het colofon van de krant. Die abonnementsprijs is nu: 23 euro voor Digitaal, 25 euro voor Zaterdag + Digitaal en 33 euro voor Premium.

Het abonnement kan op elk moment stopgezet worden door contact op te nemen met de klantendienst via telefoon 02/790.21.10 of standaard.be/klantendienst. Opzeggen doet u best minimaal 14 kalenderdagen voor de start van uw volgende betaling zo hebben wij de tijd de stopzetting tijdig administratief te verwerken.


Geldt dit tijdelijke aanbod ook voor u?

De Standaard is meer dan de krant alleen. Eigenlijk is het volledige aanbod te veel om op te sommen. Daarom voorzien we een tijdelijke aanbieding als deze. Zo kunt u intekenen zonder grote verplichtingen en beslissen of het u bevalt.
Daarom zijn er wel een paar voorwaarden aan het aanbod verbonden:

  • Het aanbod is tijdelijk geldig, enkel in BelgiĆ«.
  • Intekenen dient online te gebeuren via de knop bovenaan.
  • Dit aanbod is persoonlijk voor u bedoeld en niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
  • Het is ook enkel bestemd voor iemand die nog geen abonnement heeft of had op De Standaard gedurende de laatste 7 maanden op hetzelfde adres.
  • U kunt maar 1x intekenen op dit voordeelabonnement.
Voldoe je niet aan de actievoorwaarden, maar ben je wel benieuwd naar een abonnement?
Ontdek onze andere tarieven.

Hebt u verder nog vragen?
Onze klantendienst helpt u graag verder op het nummer 02/790.21.07 van 8 u. tot 17 u. op weekdagen en van 8 u. tot 12 u. op zaterdag. U kunt ons ook een bericht sturen. Wij streven ernaar uw bericht te beantwoorden binnen de drie werkdagen.
de Standaard