Elke dag het inzicht van 122 journalisten

Actievoorwaarden

U hebt geen enkele verplichting dankzij de flexibele formule

U betaalt de eerste zes maanden maandelijks per domiciliƫring of kredietkaart voor uw abonnement: 17,50 euro voor Digitaal, 18,75 euro voor Zaterdag + Digitaal of 24,75 euro voor Premium. Het abonnement wordt aangegaan tegen dit voordeeltarief voor zes maanden en wordt daarna - behoudens opzegging - automatisch verlengd. Vanaf de eerstvolgende betaling, betaalt u per maand de abonnementsprijs die u dagelijks vindt in het colofon van de krant. Die abonnementsprijs is nu: 23 euro voor Digitaal, 25 euro voor Zaterdag + Digitaal en 32,50 euro voor Premium.

Het abonnement kan op elk moment stopgezet worden door contact op te nemen met de klantendienst via telefoon 02/790.21.10 of standaard.be/klantendienst. Opzeggen doet u best minimaal 14 kalenderdagen voor de start van uw volgende betaling zo hebben wij de tijd de stopzetting tijdig administratief te verwerken.

Geldt dit tijdelijke aanbod ook voor u?

De Standaard is meer dan de krant alleen. Eigenlijk is het volledige aanbod te veel om op te sommen. Daarom voorzien we een tijdelijke aanbieding als deze. Zo kunt u intekenen zonder grote verplichtingen en beslissen of het u bevalt. Daarom zijn er wel een paar voorwaarden aan het aanbod verbonden:
  • Het aanbod is tijdelijk geldig, enkel in BelgiĆ«.
  • Intekenen dient online te gebeuren via de knop bovenaan.
  • Dit aanbod is persoonlijk voor u bedoeld en niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
  • Het is ook enkel bestemd voor iemand die nog geen abonnement heeft of had op De Standaard gedurende de laatste 7 maanden op hetzelfde adres.
  • U kunt maar 1x intekenen op dit voordeelabonnement.
Voldoet u niet aan de actievoorwaarden, maar bent u wel benieuwd naar een abonnement? Ontdek onze andere tarieven.

Hebt u verder nog vragen?

Onze klantendienst helpt u graag verder via e-mail (lezersservice@standaard.be) of via het nummer 02/790.21.10, 8 u. tot 17 u. op weekdagen, 8 u. tot 12 u. op zaterdag.