Telephone Shield

Contacteer klantenservice

Via chat

Bel

Stuur een bericht

Bericht Chat Telefoon
Sluit u aan bij bijna 490.000 lezers
Meteen toegang tot plus-artikels
U betaalt maandelijks of in één keer
Winnaar van 3 Belfius-persprijzen 2019
Veilig betalen
Onmiddellijk lezen
14 dagen bedenktijd
Garantie Meteen lezen Prijs Service

6 redenen waarom u best meteen intekent

De Standaard is meer dan een nieuwskrant. De feiten helder beschreven met onderbouwde duiding en achtergrond. Van politiek over economie tot cultuur en sport – op papier én digitaal. Kies daarom heel bewust voor uw De Standaard-abonnement.

De Standaard zoekt naar de juiste antwoorden

De wereld verandert, om dat te weten hoeft u geen krant te lezen. Maar u wilt weten waarom en hoe die wereld verandert. De redactie van De Standaard staat elke dag opnieuw voor u klaar met antwoorden op de belangrijke vragen van deze tijd. Kwaliteitsjournalistiek met oog voor mensen.


De Standaard, winnaar van 3 Belfius-persprijzen 2019


© Jimmy Kets

Altijd en overal digitaal

Begin uw dag met de ochtendkrant in de app De Standaard Krant. Hier vindt u ook elke werkdag om 17 u. DS Avond, de digitale avondeditie. Doorheen de dag vindt u in de app DS Nieuws alle actualiteit en plusartikels voor abonnees. Via standaard.be hebt u toegang tot alle actualiteit, plusartikels, de ochtendkrant, DS Avond en alle bijlagen – altijd en overal.

Geniet nog meer van het weekend

Op zaterdag is er de goedgevulde weekendkrant, aangevuld met:

  • De Standaard Weekblad met diepgravende reportages, interviews en topfotografie. Én met een grote portie cultuur. Het cultuurnieuws nog meer uitgediept, samen met een uitgebreide culturele agenda
  • De Standaard Magazine met extra aandacht voor wonen, reizen, eten en alles voor een goed leven

En om uw leeservaring compleet te maken...

Het weekend vormt het leesmoment bij uitstek. Op zaterdag vindt u dan ook De Standaard der Letteren bij uw krant, de literaire bijlage boordevol recensies en boekentips.

Hebt u vragen over uw geld en uw leven? De antwoorden vindt u in Mijn Geld. Beleggen, erven, financieren: De Standaard leert u op een toegankelijke manier hoe u financieel geletterd in het leven kunt staan.

Cultuur en wetenschap als vaste waarden

Laat u elke dag enthousiasmeren door het cultuur-, media- en wetenschapsaanbod dat u dagelijks terugvindt in de krant. Elke weekdag vindt u zo de bijlage DS2 in de krant. Elke week krijgt u met RADAR verse cultuurtips. Zo mist u niets van de meest recente boeken, films, series, albums, concerten en tentoonstellingen. RADAR vindt u terug online en in de nieuwsapp DS Nieuws.

De Standaard Podcast: journalistiek om naar te luisteren

Met onze podcasts luistert u nu ook naar De Standaard. Elke werkdag praat een redacteur u persoonlijk bij over een actuele kwestie met een uitgediept verhaal van een 20-tal minuten. Voor onderweg, thuis of tijdens het sporten.

Snelheid Timer Thuislevering Garantie Betaling Meteen lezen Prijs Service Vink