Aanbod voor abonnees

Ontdek de papieren krant en haar bijlagen, elke dag in uw bus en maak kennis met onze digitale producten voor abonnees.

Papier

In de week

Elke dag het nieuws samen met de uitneembare cultuurbijlage dS2. En op vrijdag is er de boekenbijlage De Standaard der Letteren.

In het weekend

De weekendkrant is ideaal om wat langer stil te staan bij het nieuws van de afgelopen week. Met naast het nieuwskatern ook Economie, Cultuur & Media en Wonen & Reizen.

U krijgt niet alleen de krant op zaterdag. Met dS Magazine bent u weer helemaal mee op het vlak van lifestyle. En dS Weekblad geeft een week lang leesgenot met intrigerende interviews, diepgravende reportages en internationale fotografie

Digitaal

Maak kennis met onze digitale producten voor abonnees.

Digitale krant en bijlagen

Lees de ochtendkrant en alle bijlagen digitaal op tablet, smartphone en pc.
meer info

dS AVOND

dS Avond verschijnt iedere werkdag om 17 uur en bundelt het belangrijkste nieuws van de dag. Beschikbaar op smartphone, tablet en pc.
meer info

dS+

Een overzicht van reeksen en formats uit de krant, meer dan twee miljoen artikels en de volledige krantencollectie sinds 2002.
meer info

Abonnementsformules

Digitaal

digitale krant

dS+

Premium

Papieren krant

Digitale krant

dS Avond

dS+

Weekend

Papieren krant

op vrijdag en zaterdag

Zaterdag + Digitaal

Papieren krant

op zaterdag

Digitale krant

dS Avond

dS+

Voor studenten, bedrijven, en scholen heeft De Standaard speciale voorwaarden. Bekijk ook de mogelijkheden voor cadeau-abonnementen.

TIP: Proeft u De Standaard voor de 1ste keer? Klik hier en lees al vanaf € 1 voor de eerste maand.

DE DIGITALE FORMULE VOOR U UITGELEGD

De hele week op smartphone, tablet en computer

Start de ochtend met straffe koffie

In de nieuwe app dS Krant, kan u uw ochtendkrant al vanaf 4 uur downloaden in speciaal voor tablet ontworpen formaat of indien u wenst als pdf versie van de papieren krant. Eenmaal downloaden, zo kunt u overal verder lezen zonder internetverbinding.

De hele dag snel en betrouwbaar nieuws

Lees met de mobiele app dS Nieuws de laatste nieuwsupdates én de beste stukken uit uw krant. Ook op de website hebt u toegang tot alle dS+ stukken, die exclusief voorbehouden zijn voor abonnees.

's Avonds een handig overzicht van de dag

Elke werkdag om 17 uur ligt er een nieuwe dS Avond voor u klaar. Deze digitale avondeditie brengt u een andere kijk op het nieuws van de dag, met een vleugje humor. Ideaal om mee onderuit te zakken in de zetel.