De Standaard

Solidariteitsprijs

De Standaard

Solidariteitsprijs

Schrijf je in en win gratis advertentieruimte


Welkom bij de twintigste editie van De Standaard Solidariteitsprijs!

De Standaard Solidariteitsprijs is er weer. We nodigen alle non-profitorganisaties en creatieve breinen uit om hun stopping power en scherpe copy op onze lezers los te laten. In deze woelige tijden, met een oorlog die woedt aan de grens van Europa, de energiecrisis en de hoogste inflatie ooit, dreigen andere boodschappen soms ondergesneeuwd te raken. Grijp deze kans om jouw boodschap kracht bij te zetten en dien je advertentie in voor zondag 3 juli.

Zo maak je tijdens de zomermaanden kans op gratis advertentieruimte op de achterzijde van onze krant, na de voorpagina de prominentste plaats. Begin september kiest zowel het publiek als een vakjury een winnaar. Iedere laureaat krijgt gratis twee paginagrote advertenties in onze krant.

Concreet

  • Maak kans op 1 van de 20 gratis advertenties op de achterkant van de krant. Na de voorpagina is dit de meest prominente plaats.

  • Uit deze reeks worden begin september twee winnaars gekozen. Zowel het publiek als een vakjury kiest een winnaar. Iedere laureaat krijgt gratis twee paginagrote advertenties in onze krant.

  • Die kunnen worden opgenomen tot en met mei 2023, de inhoud is vrij in te vullen door de winnende organisatie.

Hoe deelnemen?

  • Bevestig je deelname ten laatste woensdag 29/6

  • De advertentie kan ingediend worden t.e.m. zondag 3/7 (23.59 u.)

  • Na een eerste interne selectie publiceren we in de zomer 20 advertenties

  • De publicaties starten vanaf woensdag 13/7 t.e.m. donderdag 11/8

  • Hierna kiest zowel het publiek als een vakjury een winnaar

  • De prijs per winnaar bestaat uit 2x een GRATIS paginagrote advertentie in De Standaard (ter waarde van 64.370 euro per prijs)

WIE KAN DEELNEMEN?

De Standaard Solidariteitsprijs geldt voor non-profitorganisaties (is een organisatie die onafhankelijk is van de overheid en zich op een of andere manier richt op een maatschappelijk belang).
Organisaties die niet voldoen aan deze voorwaarden en zich toch inschrijven, komen niet in aanmerking voor publicatie noch deelname.
Voor de creatie van de advertentie mag je uiteraard wel een beroep doen op een extern reclamebureau. Per organisatie kan er 1 ontwerp worden ingediend.
Twijfel je of je organisatie in aanmerking komt? Mail naar solidariteitsprijs2022@standaard.be

De deadline om u in te schrijven is spijtig genoeg verstreken, u kunt niet meer deelnemen aan De Standaard Solidariteitsprijs 2022. Hopelijk tot volgend jaar!