Nacht van De Standaard

Beleef De Standaard zoals u hem nooit las

De Standaard nodigt u uit in deSingel op Nacht van De Standaard. Van zeven uur 's avonds tot een gat in de nacht mag u zich verwachten aan het onverwachte. Met politieke zwaargewichten, fotografen, schrijvers, buitenlandcorrespondenten, wijnkenners, opiniemakers en het aanstekelijke Arsenal met Dance! Dance! Dance!

Kortom een feest voor lichaam en geest, u zult De Standaard beleven zoals u hem nooit eerder las. Duik in het programma en maak alvast uw keuze! Het tijdsschema volgt snel.

PROGRAMMA

Klik op de naam voor meer informatie

Beleven

weten

luisteren

kijken

genieten

BESTEL

BESTEL HIER als abonnee met korting (25 EUR)
BESTEL HIER als niet-abonnee (30 EUR)

U wordt dadelijk doorverwezen naar de website van deSingel
TIP: Voor een vlotte afhandeling, raden we u aan om uw tickets via uw pc of tablet te bestellen.

PRAKTISCH

Waar?
deSingel, internationaal kunstcentrum van Vlaanderen, Desguinlei 25, 2018 Antwerpen.

Wanneer?
Zaterdag 12 september vanaf 19 uur.

Tickets?
De tickets zijn ongenummerd en zijn geldig voor het hele gebouw. Een ticket voor abonnees van De Standaard kost 25 euro, voor niet-abonnees van De Standaard 30 euro.

Voor De Nacht van De Standaard wordt bewust het belangrijke kunstcentrum deSingel ingeschakeld. Wij doen al het nodige zodat iedereen op elk moment een programma onderdeel kan bijwonen. Iedere zaal heeft echter een bepaalde capaciteit die wegens veiligheidsredenen niet mag worden overschreden. Wij verontschuldigen ons voor eventuele ongemakken. Alle programmaonderdelen beginnen op het aangegeven startuur. Tijdens sessies blijven de deuren gesloten.

Het hierboven voorgestelde programma is voorlopig en kan nog wijzigen.

BESTEL als abonnee met korting (25 EUR) > BESTEL als niet-abonnee (30 EUR) >