Ex-manager Britney Spears krijgt drie jaar contactverbod
Foto: photo news
Britney Spears moet de komende drie jaar niet meer vrezen voor een opdringerige Sam Lutfi. Een rechter in Los Angeles heeft de voormalige manager van de popster een contactverbod van drie jaar opgelegd. Dat meldt het Amerikaanse showbizzmagazine People.
Naast Sam Lutfi heeft ook Jon Eardley, een voormalige advocaat van Spears, een contactverbod van drie jaar opgelegd gekregen. Beiden moet honderd meter afstand bewaren van de zangeres, haar familie en haar huis.

Dezelfde maatregel werd ook vorige maand genomen voor Britneys ex-vriend Adnan Ghalib. Ook hij mag de komende drie jaar geen contact zoeken met La Spears.

De gerechtelijke beslissingen zijn een antwoord op het verzoek van Jamie Spears, de vader van Britney, om de mannen uit haar leven te bannen. Vader Spears is van mening dat de drie zijn rol als curator van zijn dochter probeerden te ondermijnen. Volgens de advocaten van Jamie zijn Lutfi en Eardley ook verantwoordelijk voor de emotionele problemen waar zijn dochter enige tijd mee kampte na haar scheiding van Kevin Federline.

Britney Spears maakte enkele maanden geleden een muzikale comeback. Ze is nu op wereldtournee.