Inhoud dubbelaflevering Thuis al op het internet?
Foto: rr
De populaire Eén-soap Thuis viert vrijdag haar 2500ste aflevering met een dubbelaflevering. In die aflevering wordt Sofie Bastiaens begraven. Het alter ego van Lien Van de Kelder verdwijnt daarmee definitief uit Thuis. Op de internetencyclopedie Wikipedia wordt al een tipje van de sluier van de andere gebeurtenissen in die aflevering gelicht.
Volgens de internetencyclopedie heeft er tijdens de koffietafel voor Sofie Bastiaens Op ter Smissen een gruwelijke moord én moordpoging plaats.

Volgens Wikipedia zal Mike de koffietafel van Sofie op stelten zetten en zal hij alle aanwezigen gijzelen. Uiteindelijk zou Mike vermoord worden en wordt Femke de dag nadien opgepakt als verdachte.

Bij het overlijden van het fictieve personnage Sofie hoort trouwens een échte doodsbrief, die deze week in de brievenbussen van onder anderen Frank, Femke, Luc en Marianne zal vallen.

Ellie Vranken, de nieuwsgierige buurvrouw uit het Thuis-dorp, is deze week overigens met een blog begonnen waarin ze iedereen op de hoogte houdt van wat er gebeurt in Thuis. De opmerkzame buurvrouw bracht eerder al verslag uit van de belevenissen in haar dorp op Radio 2, maar nu zet ze dus ook haar eerste stappen op het wereldwijde web.