Wie zijn de mensen die fortuinen bieden op tv?
U krijgt vanavond het antwoord op de vraag 'wie zijn die rare snuiters uit Stukken van mensen'. Of u kan alles te weten komen over Het feest van het falen.
 • De bibliotheek (NPO 2 19.15-19.50 uur) 
  Frans Bromet, de éminence grise onder de Nederlandse documentairemakers, dwaalt tijdens de Boekenweek vijf dagen lang door openbare bibliotheken en praat er met bezoekers en medewerkers. Sommige gesprekspartners geven weinig over zichzelf prijs, andere zijn een open boek.
   
 • Terzake (Canvas, 20.00-20.30 uur)
  Veel aandacht voor de klimaatacties in Brussel. Correspondenten Bjorn Soenens (vanuit de VS) en David Jan Godfroid (vanuit Rusland) hebben het dan weer over het rapport van speciaal aanklager Robert Mueller.
   
 • De afspraak (Canvas, 20.30-21.20 uur) 
  De afspraak laat David Van Reybrouck aan het woord over de klimaatbezetters. Ish Ait Hamou vertelt over Het feest van het falen, een voorstelling in de Arenbergschouwburg over succes, falen en weer opstaan.
   
 • The skeleton twins (Vitaya 20.40-22.15 uur) 
  Bill Hader kent u van ‘zijn’ HBO-reeks Barry, bij ons te zien via Play van Telenet. In deze sympathieke tragikomedie speelt hij samen met zijn Saturday Night Live-maatje Kristen Wiig een tweeling. Gelukkig geen eeneiige, want ze lijken voor geen meter op elkaar.
   
 • Schatten van mensen (Vier 21.35-22.30 uur) 
  Best een goed idee, dit: Vier maakt een soort spin-off van Stukken van mensen, door in het leven van de kunsthandelaars te duiken die in dat programma bieden op de vreemdste voorwerpen. ‘Wat zijn dat voor rare snuiters?’, vroegen wij ons elke week af. We zullen het weldra weten.
   
 • Van Gils & gasten (Eén, 22.10-22.55 uur)
  Lieven Van Gils ontvangt Jannes Coessens, die afgelopen vrijdag een heftige scène speelde in Thuis. Leen Muylkens is psycholoog en behandelt slachtoffers en daders van oudermishandeling. Sabine Hagedoren komt minstens 1 keer per week met haar speedpedelec naar het werk. Zijn zij verrast dat er afgelopen weekend een dode viel door een ongeval met een speedpelec?