Een aangrijpend moment tijdens de eerste dag van de Warmste Week. De beste vrienden van de 21-jarige Jasper stonden klaar om postuum de grote droom van hun beste vriend waar te maken.

Jasper zelf stapte uit het leven, maar zijn vrienden startten een kledinglijn met zijn eigen ontwerpen, iets waar hij altijd al op hoopte.

Op 22 mei stapte de 21-jarige Jasper uit het leven. Na zijn overlijden vonden zijn vrienden een aantal ontwerpen in een notitieboekje terug. Die besloten ze op kleren te drukken. Zo ontstond de kledinglijn Jazzy For Life.

Jaspers vrienden verkopen de kleren en de opbrengst daarvan gaat integraal naar vzw Ouders Van een Overleden Kind. Een organisatie die de ouders van Jasper steunt. Iets wat Jaspers vrienden van heel dichtbij meemaakten, want naast Jasper verloren ze ook in 2015 hun goede vriend Michael. Deze actie is speciaal voor hen op poten gezet.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.