Backstreet Boys komen naar Sportpaleis
Foto: AFP

Backstreet’s back alright! De Backstreet Boys hebben vrijdag hun nieuw album en wereldtournee aangekondigd. En, op 22 mei houden ze halt in het Antwerpse Sportpaleis.

‘DNA’ zal hun tiende plaat heten, die op 25 januari 2019 in de (online) winkels zal liggen. Daarbij hoort ook de single ‘Chances’, die vrijdag de wereld werd ingestuurd.

Backstreet Boys komen naar Sportpaleis
Foto: Youtube

‘Met het nieuwe album hebben we al onze invloeden en stijlen kunnen combineren tot één coherent geheel’, zegt Kevin Richardson. ‘De nummers geven dan ook heel goed weer wie wij zijn, als individuen enerzijds en als groep anderzijds. Het is ons DNA. En daar zijn we ongelooflijk trots op.’

Op 11 mei trapt de Amerikaanse boyband hun ‘DNA World Tour’ af in Lissabon. Over een periode van 3 maanden trekken Nick, Brian, Howie, Kevin en AJ doorheen Europa en Noord-Amerika, op 22 mei treden ze op in het Sportpaleis.

De band maakte enkele grote hits in de jaren negentig, zoals ‘Get Down’, ‘Everybody’, ‘I Want It That Way’ en ‘Larger Than Life’.

De kaartverkoop voor het concert van 22 mei gaat op vrijdag 16 november om 10 uur van start. Tickets kosten 39, 50, 62, 73, 95 en 115 euro.