Antwerp wil Refaelov wegplukken bij Club Brugge
Foto: BELGA

Antwerp wil Lior Refaelov weghalen bij Club Brugge. De Great Old sprak al met de speler en die is enorm geïnteresseerd. Op clubniveau is er echter nog geen akkoord. Refaelov had ook een aanbod van Standard, maar legde dat naast zich neer. Ook clubs in Israel zijn geïnteresseerd in de middenvelder, die bij Club Brugge op overschot is.

De 32-jarige offensieve middenvelder ligt nog onder contract bij Club Brugge maar komt niet meer voor in de plannen van coach Ivan Leko. Club wil zijn dure speler graag bij een andere club stallen, Refaelov wil uiteraard graag opnieuw spelen. Er was interesse van Standard Luik maar Michel Preudhomme slaagde er niet in zijn ex-speler naar Luik te lokken.

Nu is dus Antwerp op de proppen gekomen. Refaelov zou een verhuis naar Antwerp wel zien zitten. Aangezien de transfermarkt vrijdagavond sluit, zal er de komende twee dagen zowel op persoonlijk als op clubniveau nog flink onderhandeld worden.

Refaelov speelt sinds 2011 voor Club Brugge. In 190 wedstrijden voor blauw-zwart kwam hij 53 keer tot scoren en groeide hij uit tot een publiekslieveling.